×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη ενάντια στο φασισμό


    Μαρία Καλτσίδη

Η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη ενάντια στο φασισμό


Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα κατά του φασισμού και τη βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Η συγκεκριμένη επέτειος αφορμή για τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, προκειμένου να εξωτερικεύσει την ενόχλησή του για την ανοχή που υπάρχει σε εμφάνιση φασιστικών συμβόλων, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδη», στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Επιλέγω τη μέρα υπερηφάνειας του Έθνους μας, την ημέρα του ΟΧΙ, για να απευθυνθώ σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο, φιλάθλους και παράγοντες όλων των ομάδων, ζητώντας να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των ηρώων μας 78 χρόνια πριν και να ενωθούμε απέναντι στον κοινό μας εχθρό, τον φασισμό και τη βία.

Σας καλώ όλους να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά τις φασιστικές συμπεριφορές και τα σύμβολά τους, που έκαναν την εμφάνισή τους στα ελληνικά γήπεδα! Σας καλώ να καταπολεμήσουμε ενωμένοι τα φαινόμενα αθλητικής βίας που πληγώνουν την ελληνική κοινωνία!

Έφτασε η ώρα να πούμε όλοι μαζί το δικό μας ΟΧΙ σε εκείνους που προσπαθούν να αναβιώσουν στα ελληνικά γήπεδα τις συνθήκες διάλυσης της ανθρωπιάς και ευαισθησίας του ελληνικού λαού!

Με τιμή,

Ιβάν Σαββίδης».


Τελευταία Νέα