×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Η ΝΔ στηρίζει τον ΠΑΟΚ για την Νέα Τούμπα»


Sportime Team

«Η ΝΔ στηρίζει τον ΠΑΟΚ για την Νέα Τούμπα»


Η αρμόδια για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού της ΝΔ, Ολγα Κεφαλογιάννη είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στα γραφεία του ΑΣ και μέσω των δηλώσεών της υποστήριξε πως η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την προσπάθεια του Δικεφάλου για την δημιουργία ενός νέου υπερσύγχρονου γηπέδου στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το θέμα του γηπέδου είπε:

«Είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη του σωματείου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ενημερώθηκα για τα σχέδια κατασκευής της νέας Τούμπας. Είναι ένα αναγκαίο έργο και ένας ώριμος σχεδιασμός από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Η Κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε πράξεις και να αφήσει τις υποσχέσεις. Η Πολιτεία δεν χαρίζει, η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει και να βοηθάει. Γι’ αυτό και η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση, εκσυγχρονισμό όλων των γηπέδων όλων των ομάδων, όπως αυτό που θέλει να φτιάξει ο ΠΑΟΚ που θα είναι διεθνών προδιαγραφών. Ένα έργο που θα είναι προς όφελος όλων των πολιτών της Θεσσαλονίκης».

Συνέχισε λέγοντας:

«Οπως είπα και προηγουμένως η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού, όμως περιμένουμε και από την Κυβέρνηση να αφήσει τις ασάφειες και να προχωρήσει σε πράξεις. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την στήριξή μας”.

Σε ερώτηση για τις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ιβάν Σαββίδη, απάντησε:

«Δεν έχω εικόνα για τις σχέσεις του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Σαββίδη θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο».

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras