×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαλεζάς: «Απωθημένο για τον ΠΑΟΚ η πρόκριση στους ομίλους»


    Μαρία Καλτσίδη

Μαλεζάς: «Απωθημένο για τον ΠΑΟΚ η πρόκριση στους ομίλους». Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς είναι καλεσμένος στο...


Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς είναι καλεσμένος στο pre game show του OPEN TV και σε δηλώσεις τόσο την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση όσο και το μεγάλο απωθημένο της εισόδου στους ομίλους του Champions League για τον Δικέφαλο.

Αρχικά ο Στέλιος Μαλεζάς σχολίασε:

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τα καλά τους λόγια. Αυτά έχουν περάσει. Κοιτάμε το μέλλον πλέον».

Όσον αφορά για το ποιο είναι το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπενφίκα, σχολίασε:

«Η Μπενφίκα δεν έχει παίξει ακόμη επίσημο παιχνίδι, δεν έχει αποκτήσει ρυθμό. Αυτό μπορεί να είναι συν του ΠΑΟΚ και μπορεί να επικεντρωθεί εκεί. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, νέος προπονητής, είναι δύσκολο να έχουν ομοιογένεια τόσο γρήγορα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – Μπενφίκα LIVE

Για το ματς με την Μπεσίκτας ο Στέλιος Μαλεζάς είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι. Έπαιζε το ευρωπαϊκό του μέλλον ο ΠΑΟΚ. Για να μην κληρώνεται στο μέλλον με αντιπάλους όπως η Μπενφίκα».

Σχετικά με το αν είναι ένα απωθημένο η είσοδος στους ομίλους του Champions League:

«Πάντα ήταν απωθημένο, το πώς θα μπούμε στους ομίλους του Champions League. Χρειάζεται να υπάρχει σχέδιο, όπως αυτό που υπάρχει τώρα, για να συμβεί κάτι τέτοιο».

Για το γεγονός ότι δεν δέχεται εύκολα γκολ ο ΠΑΟΚ:

«Αυτό μπορεί να δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι μπορούν να το καταφέρουν. Θέλω να δω πως ο Φερέιρα θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα. Ο κάθε προπονητής παίρνει τα ρίσκα του».

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα