×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ντρόπιασαν την ελληνική δικαιοσύνη στο CAS – Να παραιτηθούν σήμερα»


    Μαρία Καλτσίδη

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ντρόπιασαν την ελληνική δικαιοσύνη στο CAS – Να παραιτηθούν σήμερα»


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσής της εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά των τακτικών δικαστών, οι οποίοι σύμφωνα με τους Θεσσαλονικείς «ντρόπιασαν την ελληνική δικαιοσύνη, θεωρώντας δεσμευτική την απόφαση μιας επιτροπής κουμπάρων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: CAS: Δικαίωσε τον ΠΑΟΚ-Επιστρέφονται οι επτά βαθμοί!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η σημερινή απόφαση του CAS είναι μια καταρχήν δικαίωση σε όσα φωνάζουμε σε κάθε τόνο από την αρχή της διαδικασίας.

Μια γνωμοδότηση ενός οργάνου αποτελούμενο μεταξύ άλλων από τον κουμπάρο του Υφυπουργού Αθλητισμού, τον συνεργάτη του μάρτυρα υπεράσπισης του Ολυμπιακού και «λειτουργών» όπως η κ.Μαρούπα και ο κ.Αρκούδης, δεν μπορεί να δεσμεύει μια σειρά τακτικών δικαστών. Όσοι αποφάσισαν περί του αντιθέτου, η κ.Τσαγκιά και οι κ.κ.Φιλόπουλος και Βρυώνης, οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν, όχι μόνο γιατί παρότρυναν τον διασυρμό του ονόματος του ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί συνέβαλαν στον ντροπιασμό της ελληνικής δικαιοσύνης στα μάτια του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου.

Όσοι επεξεργάστηκαν σχέδια εξόντωσης του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν απέναντί τους, με αυστηρότητα, συνέπεια και νομιμότητα. Αυτά τα στοιχεία που γκρέμισαν εγκληματικές οργανώσεις και παράγκες και θα πολεμήσουν και τα τελευταία απομεινάρια τους».

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα