ΠΑΟΚ: Νέα μεγάλη δωρεά! (vid)


Μάριος Σταμπουλής

ΠΑΟΚ: Νέα μεγάλη δωρεά! (vid)


Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για άλλη μία φορά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μέσω του PAOK action προχώρησε στη δωρεά μεγάλης ποσότητας ειδικών προστατευτικών μασκών – υψηλής προστασίας – στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου προχώρησε στη δωρεά μεγάλης ποσότητας ειδικών προστατευτικών μασκών – υψηλής προστασίας – για τους εκατοντάδες ιατρούς, νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας. Άλλωστε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί με όποιον τρόπο να βοηθήσει, ενώ τέτοιες κινήσεις είναι συχνές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Ο Ουάρντα στην… απομόνωση

Οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν μεταξύ άλλων:

Ο ΠΑΟΚ στέκεται δίπλα τους ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ασφάλεια τόσο για τους ίδιους όσο και για τους ασθενείς και τους πολίτες που τους επισκέπτονται.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε μέσω του Σωματείου Εργαζομένων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου και τις μάσκες παρέλαβαν μέλη του Δ.Σ μαζί με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων αλλά και Υποδιευθυντή του Νοσοκομείου, κ. Νικόλαο Κριθαρίδη.

Τέλος, παράλληλα με τη συγκεκριμένη δωρεά αντίστοιχη ποσότητα προστατευτικών μασκών παρέλαβε και ο Σύλλογος Φίλων Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ο οποίος λειτουργεί από το 1981 με σκοπό να στηρίξει ηθικά και υλικά συνανθρώπους μας οι οποίοι επιστρέφουν ύστερα από μακροχρόνιες νοσηλείες.

«Γιατί για τον ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από τα 90 λεπτά ενός ποδοσφαιρικού αγώνα».

Δείτε το βίντεο του PAOK TV με πλάνα από την επίσκεψη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.


Sportime Extras