ΠΑΟΚ: Ο Χρήστος Καρυπίδης νέος τιμ μάνατζερ


Sportime Team

ΠΑΟΚ: Ο Χρήστος Καρυπίδης νέος τιμ μάνατζερ


Η αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου και η παραίτηση του Παντελή Κωνσταντινίδη δρομολόγησε εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Άμπελ Φερέιρα για να καλύψουν το κενό στην τεχνική ηγεσία τους, ενώ όσον αφορά το κενό στο πόστο του τιμ μάνατζερ αναμένεται να το καλύψει ο Χρήστος Καρυπίδης.

Ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ θα αναλάβει ουσιαστικά χρέη υπευθύνου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος όντας σε συνεργασία με τον Δημήτρη Σαραϊδάρη ο οποίος έχει ήδη αναλάβει τον πιο αναβαθμισμένο ρόλο του γενικού αρχηγού.

Κάτι το οποίο σημαίνει ότι μπαίνει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, παρότι είχε κάποιες προτάσεις για να συνεχίσει.

Ο Καρυπίδης είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον δικέφαλο, καθώς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον δικέφαλο. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων (1999-2001) για να προωθηθεί σε αυτή των Ανδρών και να παραμείνει την 5ετία (2001-2006).

Παράλληλα αγωνίστηκε ως δανεικός σε Κέρκυρα, για να ακολουθήσουν οι Χαρτς (2006-09), Ομόνοια Λευκωσίας (2009-12), ΑΠΟΕΛ (2012-13), Απόλλων Λεμεσού (2012-13), Ξάνθη (2014-16), Πλατανιάς (2016-18) και πέρσι η Λαμία (2018-19).

Ετσι επιστρέφει σε μια ομάδα την οποία ξέρει καλά προκειμένου να την υπηρετήσει από άλλο πόστο πλέον.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με άμεσες κινήσεις να ολοκληρώσει τη στελέχωση  του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στο πλαίσιο αυτό νέος προπονητής της ομάδας πρέπει να λογίζεται ο Άμπελ Φερέιρα, που έρχεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον δικέφαλο.

 


Sportime Extras