×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Συμφώνησε σε μείωση η πλειοψηφία των παικτών-Υπογράφουν νέα συμβόλαια


    Μάριος Σταμπουλής

ΠΑΟΚ: Συμφώνησε σε μείωση η πλειοψηφία των παικτών-Υπογράφουν νέα συμβόλαια


Σε συμφωνία με τους παίκτες ήρθε η διοίκηση του ΠΑΟΚ ώστε να προχωρήσει σε μειώσεις που αφορούν το διάστημα κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος, με τους ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν στην Τούμπα για να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.

Οι καταστάσεις αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα των ομάδων αλλάζουν μετά τη διακοπή του κορονοϊού και αφού το σωματείο των ποδοσφαιριστών δεν κατέληξε σε κοινή πολιτική στις μειώσεις συμβολαίων, η κάθε ομάδα καλείται μόνη της να βρει λύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα του ντέρμπι με Ολυμπιακό

Οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΟΚ ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τους αρχηγούς της ομάδας όλο αυτό το διάστημα και αποφασίστηκε αναπροσαρμογή των συμβολαίων, που αφορά τη «νεκρή» περίοδο, όπου δεν υπήρχε ούτε αγωνιστική δράση, αλλά ούτε προπονήσεις.

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, δείχνουν κατανόηση και στην απόφασή τους έπαιξε σπουδαίο ρόλο πως οι «ασπρόμαυροι» ήταν ιδιαίτερα συνεπείς στις πληρωμές όλα αυτά τα χρόνια, τόσο με τους μισθούς, όσο και τα πριμ.

Έτσι, η ΠΑΕ πρότεινε ποσοστό μείωσης επί του ετήσιου συμβολαίου κοντά στο 12,5%, το οποίο ωστόσο μπορεί να σβηστεί μέσα από την επίτευξη των στόχων για τα playoffs όσο και την Ευρώπη, ειδικά με την παρουσία του Δικεφάλου σε ομίλους του Champions League που αυτόματα θα αναιρεί κάθε μείωση, ενώ η παρουσία σε όμιλο του Europa League θα συνιστά σβήσιμο των 2/3 της μείωσης.


Τελευταία Νέα