ΠΑΡΑFOOTBALL

Από κοντά ο Τεννές

Ποιον πάγκο έχει βάλει στο μάτι ο έμπειρος τεχνικός
Από κοντά ο Τεννές

Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι στην απ’ έξω. Γι’ αυτό και ο Μπάμπης Τεννές ψάχνεται για την επόμενη ομάδα του και έχει βάλει στο μάτι συγκεκριμένο πάγκο. Αυτόν του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο φαίνεται πως δε θα αργήσει να χαιρετήσει. Δεν μοιάζει ικανός να αντιστρέψει την κατάσταση. Ο προβληματισμός είναι μεγάλος. Απλώς υπάρχει σε πρώτη φάση το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτός είναι ο ένας λόγος για τον οποίο ίσως έχει καθυστερήσει η όποια απόφαση και ο άλλος ότι το αφεντικό βρίσκεται στο Λονδίνο.

Θέση προπονητή θα ανοίξει άμεσα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και ο Τεννές περιμένει στη γωνία. Το σπίτι του από το γήπεδο, άλλωστε, δεν απέχει και πολύ. Και έχει και τους κατάλληλους ανθρώπους για να τον προωθήσουν όσο χρειάζεται. Δεν παίζει μόνος του, βέβαια, και γι’ αυτό θα φανεί προσεχώς το αν θα καταφέρει να προσπεράσει τους άλλους μνηστήρες, όπως ο Γιάννης Ματζουράκης.

Η νέα συνεργασία Τσακίρη – Χούτου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Από κοντά ο Τεννές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.