ΠΑΡΑFOOTBALL

ΑΕΚ: Χάθηκε η ευκαιρία για τον Τσιντώντα;

Ήρθε στην ΑΕΚ, λέγοντας και «ευχαριστώ». Ούσα 3η επιλογή, πίσω από Ανέστη, Μπάρκα και με κανένα 50άρικο συμβόλαιο, έχοντας ένα εξάμηνο απραξίας στον Λεβαδειακό. Δουλευταράς και υπομονετικός. Μόλις αποχώρησε ο Ανέστης ανέβηκε στην ιεραρχία. Έμεινε μία διετία στην «σκιά» του Μπάρκα. Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», φέτος, βγήκε στην βιτρίνα...

ΑΕΚ: Μπήκαν Τσιντώτας, Κρίστιτσιτς -Τα τρία προβλήματα
ΑΕΚ: Μπήκαν Τσιντώτας, Κρίστιτσιτς -Τα τρία προβλήματα
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ήρθε στην ΑΕΚ, λέγοντας και «ευχαριστώ». Ούσα 3η επιλογή, πίσω από Ανέστη, Μπάρκα και με κανένα 50άρικο συμβόλαιο, έχοντας ένα εξάμηνο απραξίας στον Λεβαδειακό.

Δουλευταράς και υπομονετικός. Μόλις αποχώρησε ο Ανέστης ανέβηκε στην ιεραρχία. Έμεινε μία διετία στην «σκιά» του Μπάρκα.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», φέτος, βγήκε στην βιτρίνα έχοντας ήδη νέο συμβόλαιο και μεγαλύτερες απαιτήσεις από το club για να γίνει το απόλυτο Νο1!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΑΚΑ: Έπαθαν… σοκ οι παίκτες της Λέστερ -«Πως παίζετε εδώ ποδόσφαιρο;»

Σε σημείο που ο Φαν’τ Σχιπ και οι συνεργάτες του να τον έχουν στο μυαλό του για τα ματς της Εθνικής μια και ο προκάτοχός του (σ.σ.: Μπάρκας) είναι τραυματίας.

Στο crach test με την Λέστερ, όμως, ο Τσιντώντας απέτυχε. Μετράει ήδη 51 ματς την 3ετία του στην ΑΕΚ και δεν είναι… χθεσινός! Ήδη, στην ομάδα εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης Νο1 μέχρι το καλοκαίρι.

Exit mobile version