Ο «δικέφαλος» θέλει να κρατήσει τον παίκτη της Ρόμα

Στα χέρια της… Ρόμα, είναι η παραμονή του Εζεκιέλ Πόνσε στην ΑΕΚ, με τον «δικέφαλο» να ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Ρώμη, ώστε να κυνηγήσει την παραμονή του.

Ο ποδοσφαιριστής των Ιταλών κάνει… παπάδες στην Ένωση, έχοντας 11 γκολ και 4 ασίστ σε 16 ματς και στην ομάδα θέλουν να δουν πως μπορούν να τον κρατήσουν.

Όπως αναφέρει η στήλη «παρασκήνια» στην έντυπη έκδοση του Sportime, η πρωταθλήτρια Ελλάδας προσπαθεί να κάνει έγκαιρα τον σχεδιασμό της και μάλιστα στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται να ταξιδέψει στη Ρώμη, ώστε να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Ρόμα και να δει πως μπορεί να «δέσει» η ομάδα τον Αργεντινό, ως δανεικό.

Με την οψιόν αγοράς του να είναι… απαγορευτική (6 εκατομμύρια ευρώ), στον «δικέφαλο» θέλουν να τον πείσουν να μείνει και ο τρόπος είναι ένας. Να ανανεώσει πρώτα ο ποδοσφαιριστής το συμβόλαιό του με τους Ρωμαίους… Αυτό λήγει το καλοκαίρι του 2020, πράγμα που σημαίνει πως οι Ιταλοί δε θα δεχτούν εκ νέου δανεισμό με τη συμφωνία που έχουν με τον παίκτη. Αυτό σημαίνει πως το καλοκαίρι θα πρέπει να αποχωρήσει από την Ελλάδα…

Εκτός των ανθρώπων της Ρόμα, στην ΑΕΚ θέλουν να προσεγγίσουν και τον πατέρα του ποδοσφαιριστή, Ντάνιελ, ο οποίος είναι και μάνατζέρ του. Η αλήθεια είναι πως έχει ενθουσιαστεί από την παραμονή του Εζεκιέλ στην ομάδα, όπως και ο ίδιος ο παίκτης. «Κλειδί» στο να τον πείσουν να μείνει, θα είναι η περίπτωση του Ντε Μπαρτόλο, του ανθρώπου που είναι πάντα δίπλα στον Πόνσε. Η ΑΕΚ θέλει να καλύψει το συμβόλαιό του και όλα θα εξαρτηθούν από την διάθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή και φυσικά του πατέρα του…