ΠΑΡΑFOOTBALL

Αρης: Αλλάζει τροπάριο στις μεταγραφές ο Καρυπίδης

Η πολιτική που θα ακολουθήσει ο Άρης από εδώ και πέρα στις μεταγραφές.

Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει πάρει χαμπάρι πως μόνο με μισθοφορικές επιλογές και δίχως παίκτες με μεταπωλητική αξία το καράβι δεν τσουλάει.
KARIPIDIS
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Μπορεί να πούλησε τον Ματέο Γκαρσία στον Ερυθρό Αστέρα. Μπορεί ακόμη να κυνηγάει τα πετροδόλαρα για το deal του Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει πάρει χαμπάρι πως μόνο με μισθοφορικές επιλογές και δίχως παίκτες με μεταπωλητική αξία το καράβι δεν «τσουλάει».

Εξ ου και η επένδυση στον Λουίς Πάλμα αν και το 25% των δικαιωμάτων ανήκουν στο agency του winger από την Ονδούρα.

Θυμίζουμε πως ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 14 είναι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του Άρη που τελειώνουν τον Ιούνιο. Ο μόνος που έχει ανανεώσει είναι ο Μαντίνι.

Επίσημη πρόταση έχει γίνει (μόνο) στον Μπερτόγλιο, ο Καρυπίδης ανέβασε την αρχική του προσφορά, αλλά δεν τα έχει βρει ακόμα με τον Αργεντίνο.

Τα άλλα 12 συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι για την ΠΑΕ Άρης είναι των: Σούντγκρεν, Τζέγκο, Κουέστα, Μπεναλουάν, Δεληζήση, Γκάνεα, Σάκιτς, Ματίγια, Ντουάρτε, Γκάμα, Μήτρογλου, Μάνου και Λόπεθ. Καμία επίσημη πρόταση σε κανέναν από τους προαναφερθέντες. Με τον Τζέγκο και τον Σούντγκρεν έγινε μια κουβέντα, περισσότερο για να δουν οι άνθρωποι του Άρη που κυμαίνονται οι απαιτήσεις των δύο ποδοσφαιριστών.

Αν ο Άρης δεν θα μπορέσει να κάνει τελικά μεταγραφές το επόμενο καλοκαίρι, κάποιοι που δεν θα έχουν αναπληρωθεί τα κενά τους την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, θα κληθούν να ανανεώσουν.

Αν ο Άρης αποφύγει τελικά το ban, από τους 12 αν θα κληθούν να μιλήσουν για ανανέωση, περισσότεροι από… τρεις, θα είναι τεράστια έκπληξη!

Διαβάστε την απάντηση και όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 15 και 16 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Exit mobile version