ΠΑΡΑFOOTBALL

Αστέρας Τρίπολης: Ο Μίλαν Ράσταβατς θα ήθελε μία νέα πρόκληση

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ και ίσως ο Ράσταβατς αναζητήσει μια νέα πρόκληση.
Αστέρας Τρίπολης: Ο Μίλαν Ράσταβατς θα ήθελε μία νέα πρόκληση

Αστέρας Τρίπολης – Μίλαν Ράσταβατς. Η αποτυχία για την back to back εμφάνιση των Αρκάδων στην πρώτη εξάδα χαμήλωσε και τον δείκτη της χρηματιστηριακής του αξίας στο διεθνές market.

Οπως γράφει η στήλη «Παρασκήνια» στο e-sportime της Κυριακής μπορεί να κέρδισε δις τον Παναθηναϊκό, αλλά δύσκολα θα τον επέλεγε ο Αλαφούζος για αντί-Γιοβανόβιτς αν και εφόσον. Πλέον, με κασέ ένα 20άρικο τον μήνα και 30 νίκες σε 88 αγώνες θα ήθελε να αλλάξει αέρα/περιβάλλον μετά από 2,5 χρόνια στην πόλη της Αρκαδίας.

Μονό που το δεν υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση ακόμη στην αγορά (Τουρκία, Big 4 Κύπρου), οπότε παραμένει open το μέλλον του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Τρίπολης: Ο Μίλαν Ράσταβατς θα ήθελε μία νέα πρόκληση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).