ΠΑΡΑFOOTBALL

Ατρόμητος: Ο Αγγελόπουλος και οι αποδείξεις!

Ο Ατρόμητος συμφώνησε με τον Κουλούρη, ο οποίος άφησε τα πολλά λεφτά της Τουλούζ και θέτει άλλες προτεραιότητες.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα δεν έχει τελειώσει ακόμα, με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες. Όλο και περισσότερα στοιχεία αναλύει η αστυνομία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Οι αρχές, έχουν στρέψει την προσοχή τους στα κινητά τηλέφωνα του καθ' ομολογίαν δολοφόνου και της Κάρολαϊν, διερευνώντας την ψηφιακή τους δραστηριότητα. Τα ευρήματα, δείχνουν μέχρι τώρα ότι το ζευγάρι είχε ανταλλάξει πολλά μηνύματα ενώ ήταν σε διαμάχη το βράδυ του εγκλήματος. Μάλιστα, στο ιστορικό αναζήτησης της Καρολάιν εντοπίστηκαν τρεις περιηγήσεις για εύρεση δωματίου ξενοδοχείου. Ακόμα, ο δολοφόνος βρέθηκε ότι έβλεπε αστεία βιντεάκια, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει ψηφιακή διερεύνηση των τηλεφώνων και στην περίπτωση που προκύψει κάτι σημαντικό θα ενημερωθούν οι εισαγγελικοί λειτουργοί και κυρίως ο ανακριτής. Τέλος, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε ο Μπάμπης αποφάσισε να βγάλει την κάρτα μνήμης από την κάμερα, αφού πρόκειται για μία αρκετά δύσκολη διαδικασία.
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ατρόμητος συμφώνησε με τον Κουλούρη, ο οποίος άφησε τα πολλά λεφτά της Τουλούζ και θέτει άλλες προτεραιότητες.

Τον Κουλούρη τον είχε βάλει στο μάτι ο Αγγελόπουλος και από την στιγμή που διαπίστωσε πως είναι κοινή επιθυμία η νέα συνεργασία, τον άφησε να το… αποδείξει.

Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτη και η στήλη «Agent Greek» αν μη τι άλλο, το έκανε ο Κουλούρης.

Αυτό το έκανε αφήνοντας απολαβές που προσέγγιζαν το 1,5 εκατ. ευρώ για την επόμενη διετία στην Τουλούζ, συμφωνώντας με το 1/4 αυτών για να γυρίσει στον Ατρόμητο. Προτεραιότητες αδέρφια…

Διαβάστε επίσης:

Ατρόμητος: Περιστεριώτης και ο Βασιλαντωνόπουλος

Μάσκες: Που παραμένουν υποχρεωτικές – Όλα τα νέα μέτρα

Survivor διαρροή spoiler 24/6: Στατιστικά! Από την… κόλαση στον παράδεισο ο Κατσούλης!

Exit mobile version