ΠΑΡΑFOOTBALL

Αυτούς κρατά ο Ευαγγελόπουλος

Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος για προσωπικούς λόγους γίνεται επιλεκτικός στο πελατολόγιό του, δίνοντας το δικαίωμα στους συναδέλφους του για «πλιάτσικο». Ποια ονόματα έχουν πέραση. Η απόφαση ήταν εδώ και καιρό στο μυαλό του. Απλώς, ένα προσωπικό γεγονός της έδωσε σάρκα και οστά μια ώρα αρχύτερα και τον οδήγησε στην ανακοίνωσή της στους συνεργάτες του. Η «ACEManagement» του Γιάννη...
Αυτούς κρατά ο Ευαγγελόπουλος

Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος για προσωπικούς λόγους γίνεται επιλεκτικός στο πελατολόγιό του, δίνοντας το δικαίωμα στους συναδέλφους του για «πλιάτσικο». Ποια ονόματα έχουν πέραση.

Η απόφαση ήταν εδώ και καιρό στο μυαλό του. Απλώς, ένα προσωπικό γεγονός της έδωσε σάρκα και οστά μια ώρα αρχύτερα και τον οδήγησε στην ανακοίνωσή της στους συνεργάτες του. Η «ACEManagement» του Γιάννη Ευαγγελόπουλου πλέον δεν υφίσταται κατόπιν επιθυμίας του ιδίου.

Ο ίδιος θα παραμείνει στο κουρμπέτι των agents, έχοντας πλέον στο «ρόστερ» μόνο τους Μανωλά, Φετφατζίδη και Παναγιώτη Ταχτσίδη. Παιδιά που έχει «μεγαλώσει» επαγγελματικά μαζί του και ο ίδιος κρίνει πως έχουν ακόμη ψωμί στη δουλειά του. Ειδικά, ο πρώτος που είναι πλέον το «Α και το Ω». Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος που ΄ναι εδώ και χρόνια στην πιάτσα δίνει πλέον ανοιχτά το δικαίωμα σε συναδέλφους του να «τσιμπήσουν» επιφανείς πελάτες του. Και αν φερ’ ειπείν, ο Πέτρος Μάνταλος διαχρονικά είχε προσωπική επαφή με τον Μελισσανίδη και δε χρειαζόταν διαμεσολαβητή για συμβόλαια και τα συναφή υπάρχει μία πλειάδα αξιόλογων παικτών που ήδη αναζητούν επαγγελματικά την επόμενη μέρα.

Έχουμε και λέμε: Κώστας Γαλανόπουλος. «Παιδί» του άλλοτε συνεργάτη του Ευαγγελόπουλου, Τάκη Βελαλόπουλου βρίσκεται σε αναζήτηση ισχυρής μανατζερικής ομπρέλας. Ο Τάσος Μπακασέτας, εν ενεργεία διεθνής και με 37 ματς, 6 γκολ και 9 ασίστ φέτος στις πλάτες του αποτελεί το μήλον της έριδος στην πιάτσα. Ο Σπύρος Ρισβάνης και αυτός μέλος του πελατολογίου του Ευαγγελόπουλου μετά την φετινή «γεμάτη» του χρονιά με τον Ατρόμητο έχει μπόλικη πέραση. Τελευταίο όνομα που ακόμη κάνει κλικ είναι του Γιάννη Μανιάτη που φέτος έχει χάσει αγωνιστική σειρά σε Αλανιασπόρ και Εθνική Ελλάδας, αλλά παραμένει δελεαστικό προϊόν στον χώρο των μάνατζερ. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, αλλά η επόμενη μέρα της απόφασης του Ευαγγελόπουλου ανοίγει χώρο σε τρίτα πρόσωπα και το πεδίο για νέες συνεργασίες/συμμαχίες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτούς κρατά ο Ευαγγελόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.