ΠΑΡΑFOOTBALL

«Χτύπησε» κι άλλο τατουάζ ο Λιβάγια (pics)

Η σύντροφος του άσου της ΑΕΚ ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την όλη διαδικασία
«Χτύπησε» κι άλλο τατουάζ ο Λιβάγια (pics)

«Άρρωστος» με την μπάλα, «άρρωστος» και με τα τατουάζ. Ο Μάρκο Λιβάγια «χτύπησε» ένα ακόμα σχέδιο στο κορμί του αυξάνοντας τη συλλογή του.

Η σύντροφος του άσου της ΑΕΚ ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την όλη διαδικασία δείχνοντας τον ενθουσιασμό της για το νέο ταταουάζ του Μάρκο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Χτύπησε» κι άλλο τατουάζ ο Λιβάγια (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.