ΠΑΡΑFOOTBALL

Δεν το… ξέχασαν στον ΠΑΣ Γιάννινα

Αρκετές αναγνώσεις είχε η επιλογή των Ηπειρωτών να ταχθούν κατά της τροποποίησης της ποινής για τις προβληματικές με την αδειοδότηση ΠΑΕ
Δεν το… ξέχασαν στον ΠΑΣ Γιάννινα

Είναι λογικό κάποιες ομάδες να μην ήθελαν να τροποποιηθεί η ποινή για τις ΠΑΕ που δεν θα πάρουν άδεια. Ο Πλατανιάς για παράδειγμα αυτό περιμένει μήπως και σωθεί, ενώ άλλοι όπως οι Απόλλων Σμύρνης και Παναιτωλικός πληρώνουν στην ώρα τους και ξέρουν ότι σε τέτοιες περιπέτειες δεν θα μπουν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως, γιατί να μπει σε αυτή τη διαδικασία κόντρα; Η μία ανάγνωση είναι πως τα όποια ζητήματα υπήρχαν, τακτοποιήθηκαν. Ας μη βάζουμε, πάντως, το χέρι μας στη φωτιά γι’ αυτό.

Ένας από τους βασικούς λόγους, αν όχι ο βασικότερος, ήταν το ποιος θα είχε όφελος από αυτή την τροποποίηση. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν θα ήθελε ούτε να σκέφτεται πως με την ψήφο του θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Βλέπετε, δεν ξεχνιούνται τα όσα έγιναν το 2012, όταν οι «πράσινοι» κατήγγειλαν στην UEFA τους Ηπειρώτες βάζοντας το λιθαράκι τους ώστε να χαθεί η έξοδος στην Ευρώπη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν το… ξέχασαν στον ΠΑΣ Γιάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.