ΠΑΡΑFOOTBALL

Δουβίκας: Το ταλέντο που έμεινε στα αζήτητα

Πριν λίγα χρόνια ο Τάσος Δουβίκας θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας. Τα αφιερώματα έδιναν και έπαιρναν για εκείνον. Κάπου, όμως, χάθηκε η μπάλα. Τόσο από τον ίδιο και την οικογένειά του όσο και από τον Αστέρα Τρίπολης. Και σε αυτές τις περιπτώσεις η ευθύνη του κλαμπ είναι μεγάλη. Περιουσιακό του στοιχείο είναι...

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πριν λίγα χρόνια ο Τάσος Δουβίκας θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας. Τα αφιερώματα έδιναν και έπαιρναν για εκείνον.

Κάπου, όμως, χάθηκε η μπάλα. Τόσο από τον ίδιο και την οικογένειά του όσο και από τον Αστέρα Τρίπολης. Και σε αυτές τις περιπτώσεις η ευθύνη του κλαμπ είναι μεγάλη. Περιουσιακό του στοιχείο είναι ο παίκτης, πρέπει να φροντίσει να τον προστατέψει.

Προ διετίας ο Δουβίκας έκανε 20 συμμετοχές στη Super League 1 με δύο γκολ και μία ασίστ και κάπου εκεί ο Αστέρας Τρίπολης τον κοστολογούσε στα 2.000.000 ευρώ! Έρχονταν μάνατζερ να ρωτήσουν με πόσα τον δίνει η ομάδα μήπως και του βρουν πρόταση και έμεναν με το στόμα ανοιχτό.

Δύο χρόνια μετά ο 20χρονος επιθετικός έχει μόνο μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα και άλλη μία στο Κύπελλο. Όπως έχουμε ενημερώσει, το πλάνο είναι να δοθεί δανεικός. Το θέμα είναι να βρεθεί η ομάδα. Γιατί καιρό τώρα το ψάχνει τόσο το κλαμπ όσο και η πλευρά του παίκτη, αλλά προς το παρόν ο Δουβίκας παραμένει στα αζήτητα. Πώς αλλάζουν οι καιροί μέσα σε δύο χρόνια; Φυσικά στο χέρι του είναι να επανέλθει και πάλι.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version