ΠΑΡΑFOOTBALL

Επιμένουν να «ψάχνονται» πορτογαλικά στο Λιμάνι

Δίνουν και παίρνουν τα στοιχήματα στα μανατζερικά γραφεία πως ο επόμενος τεχνικός του Ολυμπιακού θα είναι Πορτογάλος
Επιμένουν να «ψάχνονται» πορτογαλικά στο Λιμάνι

Οι Πορτογάλοι προπονητές δεν δείχνουν να ταιριάζουν με τον Ολυμπιακό, όμως όπως φαίνεται στο Λιμάνι είναι διατεθειμένοι να πάρουν και πάλι το ρίσκο.

Ζαρντίμ, Περέϊρα, Σίλβα και Μπέντο δεν έφυγαν με τον τίτλο του πετυχημένου από τον Πειραιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά κάτι… Οι πληροφορίες στα μανατζερικά στέκια αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα στραφούν εκ νέου στην συγκεκριμένη αγορά για να βρουν τον διάδοχο του Οσκαρ Γκαρσία, στον οποίο δίνουν ελάχιστες πιθανότητες να συνεχίσει.

Ήδη ένα όνομα Πορτογάλου τεχνικού  κυκλοφορεί έντονα τα τελευταία 24ωρα, αυτό του 47χρονου Πέδρο Μαρτίνς της Γκιμαράες που είχε ακουστεί και το προηγούμενο καλοκαίρι μαζί με τον Μπέσνικ Χάσι. Ο Ολυμπιακός όντως έχει κάνει report στον Μαρτίνς αλλά δεν είναι ο μόνος.

Υπάρχουν κι άλλοι συμπατριώτες του, οι οποίοι εξετάζονται προσεκτικά . Σε ότι αφορά τον Μιλόγεβιτς οι μανατζερικοί κύκλοι αναφέρουν ότι παρά το γεγονός πως στον Ολυμπιακό έχουν καλή άποψή για τις ικανότητές του, περισσότερο ο ίδιος είναι που «καίγεται» να επιστρέψει και να αναλάβει την ομάδα, πιέζοντας καταστάσεις…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιμένουν να «ψάχνονται» πορτογαλικά στο Λιμάνι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.