ΠΑΡΑFOOTBALL

Ερυθρός Αστέρας made in Greece

Έντονο το «ελληνικό» στοιχείο στον Ερυθρό Αστέρα και υπάρχει εξήγηση.
Ερυθρός Αστέρας made in Greece

Δίνει μάχη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και φέτος ο Ερυθρός Αστέρας. Και τους τελευταίους μήνες κοιτάει διαρκώς προς τα εδώ.

Όχι απαραίτητα αυτούς που παίζουν στα μέρη μας ή κοουτσάρουν, αλλά και άλλους που έχουν περάσει. Έχουμε και λέμε: Μάρκο Μαρίν! Εδώ και μία διετία το αφεντικό στo αγωνιστικό department του σερβικού κλαμπ. Συστάσεις δεν χρειάζονται. Ήταν γνωστός πολύ πριν έρθει εδώ και παίξει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Βλάνταν Μιλόγεβιτς (με το τόσο έντονο ελληνικό background), η επιστροφή στον πάγκο. Τυχαίο; Σαφώς και όχι! Είναι πολλά αυτά που τους ενώνουν. Ναι, πέρασε και εκείνος από τα μέρη μας τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής αργότερα. Συνεπώς, τα έχει πολύ φρέσκα. Γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Κάπως έτσι το καλύτερο μαγαζί στην Σερβία είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ελλάδα! Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι και ένας διεθνής μας λίγο έλειψε να καταλήξει στα «ερυθρόλευκα»! Το πάλεψε αρκετά ο Ερυθρός Αστέρας και υπό άλλες προϋποθέσεις θα το είχε καταφέρει. Αλλά έτσι είναι οι μεταγραφές. Μία «σφήνα» της τελευταίας στιγμής μπορεί να στα χαλάσει όλα.

Πάμε στα φρέσκα κουλούρια. Ήδη, γίνεται προεργασία για έναν αντίστοιχο ποδοσφαιριστή για το επόμενο καλοκαίρι. Πάντως, οι Έλληνες agents πλέον έχουν access στον Ερυρθό Αστέρα! Δεν είναι και δύσκολο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερυθρός Αστέρας made in Greece», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.