ΠΑΡΑFOOTBALL

Εθνική Ελλάδας: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Μανωλάς και Παπασταθόπουλος ΤΕΛΟΣ!

Καμία ελπίδα επιστροφής πλέον για τον Κώστα Μανωλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Έκλεισε το κεφάλαιο της Εθνικής Ελλάδας.

Εθνική Ελλάδας: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Μανωλάς και Παπασταθόπουλος ΤΕΛΟΣ!
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Εθνική Ελλάδας: Η προσπάθεια για μία πιθανή επιστροφή έγινε. Κώστας Μανωλάς και Σωκράτης Παπασταθόπουλος όμως έκλεισαν οριστικά την πόρτα στη γαλανόλευκη. Παρότι, για τον πρώτο υπήρχαν κάποιες ελπίδες.

Συγκεκριμένα, ο Γκουστάβο Πογιέτ όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», είχε επικοινωνία με τους δύο πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι δυο παίκτες που διαθέτει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του, ξεκαθάρισαν ότι θέλουν να επιστρέψουν στην Εθνική Ελλάδας, με το… γυαλί να έχει ραγίσει για τα καλά.

Πλέον ο Ουρουγουανός πρέπει να βρει λύσεις! Ο Μαυροπάνος που αποκτήθηκε από τη Στουτγάρδη και βρίσκεται σε ένα μικρό αδιέξοδο, είναι πλέον το Νο1 στο μυαλό του Πογιέτ.

Ακολουθούν στη συνέχεια ο Χατζηδιάκος, ο Γούτας και ο Τζαβέλλας, οι οποίος θα βρίσκονται και στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων μας στο Nations League.

Οι απορίες κάμποσες. Ειδικά για τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ που στα πλέι οφ απομυθοποιήθηκε αγωνιστικά, την ίδια στιγμή που ο Νικολάου στην Σπέτσια έκανε σεζόν-μεταγραφής!

Exit mobile version