ΠΑΡΑFOOTBALL

Εθνική Ελλάδας: Προτάθηκε μείωση και μηδενική αποζημίωση στον Φαν΄τ Σχιπ

Η τυπική πρόταση από την ΕΠΟ που έδειξε στον Τζον Φαν'τ Σχιπ την πόρτα της εξόδου από την Εθνική Ελλάδας.
Εθνική Ελλάδας: Προτάθηκε μείωση και μηδενική αποζημίωση στον Φαν΄τ Σχιπ

Φαινόταν. Όσο περνούσε ο χρόνος τόσο ωρίμαζε στην ΕΠΟ η ιδέα της αποπομπής του Τζον Φαν’τ Σxιπ από την Εθνική Ελλάδας.

Την ίδια στιγμή που ο ίδιος μετά τον (τελευταίο του) αγώνα με το Κόσσοβο είχε ανανεώσει το ραντεβού με τους παίκτες για τον Μάρτιο!!! Τελικώς, οι εξελίξεις τον πρόλαβαν.

Ο Κωνσταντινίδης σε ρόλο πυροσβέστη του μετέφερε τύποις μία πρόταση ανανέωσης με τουλάχιστον 20-30% μειωμένες απολαβές και συνάμα την απουσία αποζημίωσης σε περίπτωση πρόωρης απόλυσης!

Ο Ολλανδός που «ξανάνιωσε» προπονητικά στα μέρη μας μια και στη χώρα του είναι στα αζήτητα αισθάνθηκε απουσία τακτ και βγήκε να δικαιολογήσει την απόφαση λόγω διαφοράς ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας.

Διαβάστε όλα τα Παρασκήνια του Σαββάτου στις σελίδες 15 και 16 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας: Προτάθηκε μείωση και μηδενική αποζημίωση στον Φαν΄τ Σχιπ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…