ΠΑΡΑFOOTBALL

Γάμος με καθυστέρηση μηνών

Το φλερτ της Λαμίας με τον Γιώργο Κασναφέρη είχε ξεκινήσει καιρό πριν
Γάμος με καθυστέρηση μηνών

Η πρόσληψή του μόνο ως έκπληξη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί… Ο Γιώργος Κασναφέρης ήταν σε επαφές με τη Λαμία και πριν αρκετό καιρό, έστω και αν τότε δεν «έκατσε».

Με το που αποφάσισε πως αποχωρεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης, άρχισε τις επαφές με ομάδες. Η Λαμία -και- λόγω Μπάμπη Τεννέ ήταν σε περίοπτη θέση.

Τον εκτιμά, άλλωστε, και αρκετά ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Οι δύο είχαν συζητήσει το καλοκαίρι, τα βρήκαν και στα λεφτά, αλλά τελευταία στιγμή ο ιδιοκτήτης της Λαμίας έκανε πίσω.

Φαίνεται πως τελικά το μετάνιωσε. Έτσι, με το που αποχώρησε από τον Λεβαδειακό, τον πήρε τηλέφωνο. Στο οικονομικό δεν δυσκολεύτηκαν να τα βρουν οι δύο πλευρές και το deal έκλεισε. Όσο για τις αρμοδιότητές του, θα φανεί στην πορεία μέχρι πού… φτάνουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως ελλείψει Τεννέ δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να ασκήσει πολύ μεγάλη επιρροή στον Παπαϊωάννου.

Στη Λαμία ο Κασναφέρης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γάμος με καθυστέρηση μηνών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.