ΠΑΡΑFOOTBALL

Γι’ αυτό πήγαν… πλατεία σκάουτερ

Το παρών στη Νέα Σμύρνη έδωσαν απεσταλμένοι της Γαλατά και της Άντερλεχτ, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και να ψάξουν για υποψήφιους στόχους. Όπως γίνεται γνωστό στην έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένα στη στήλη «Agent Greek», η παρουσία των ανθρώπων των δύο ομάδων ήταν τυπική, ωστόσο με τις δύο...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το παρών στη Νέα Σμύρνη έδωσαν απεσταλμένοι της Γαλατά και της Άντερλεχτ, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και να ψάξουν για υποψήφιους στόχους.

Όπως γίνεται γνωστό στην έντυπη έκδοση του Sportime και συγκεκριμένα στη στήλη «Agent Greek», η παρουσία των ανθρώπων των δύο ομάδων ήταν τυπική, ωστόσο με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετά καλή επαφή με την ελληνική αγορά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Η βασική προτεραιότητα και των δύο, παρουσιάζεται να είναι η θέση των ακραίων μπακ και σίγουρα το ερχόμενο καλοκαίρι θα παίξουν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, οπότε για τον λόγο αυτό θέλουν να είναι αρκετά ενημερωμένοι για το τι κυκλοφορεί.

«Δένει» τους πιτσιρικάδες ο Παναθηναϊκός

Στην… «πρίζα» ο Δέλλας

Exit mobile version