ΠΑΡΑFOOTBALL

Η «χρυσόσκονη» του Τράι, τελείωσε…

Η φιλική τεσσάρα από την ΑΕΚ επιβεβαίωσε την πολύ κακή εικόνα του Παναιτωλικού στα ματς με Απόλλωνα και Ξάνθη
Η «χρυσόσκονη» του Τράι, τελείωσε…

Τρεις μήνες κοντεύει να συμπληρώσει ο Τραϊανός Δέλλας στο Αγρίνιο και η αλήθεια πως τα διθυραμβικά σχόλια για τις ικανότητες του και το πόσο του …πάει ο Παναιτωλικός μοιάζουν πλέον αρκετά μακρινά.

Η βαριά φιλική ήττα από την ΑΕΚ με 4-0, απλά επιβεβαίωσε την πολύ κακή εικόνα που είχαν τα «καναρίνια» στα παιχνίδια με Απόλλωνα και Ξάνθη.

Δυο παιχνίδια στα οποία η ομάδα, κυριολεκτικά δεν έκανε φάση και τα οποία ήταν αρκετά  για να σβήσουν μονοκοντυλιά τις εντυπώσεις από το θετικό ξεκίνημα και τη βαθμολογική συγκομιδή που έκανε ο Παναιτωλικός.

Φυσικά ουδείς ισχυρίζεται πως υπάρχουν από τώρα σκέψεις για διαζύγια και αποχωρήσεις. Όμως το σίγουρο είναι πως η «χρυσόσκονη» του “Κολοσσού” τελείωσε και πως κανείς στο Αγρίνιο δεν είναι πια γοητευμένος μαζί του, όπως τον πρώτο καιρό…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η «χρυσόσκονη» του Τράι, τελείωσε…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.