ΠΑΡΑFOOTBALL

Η οικογένεια θέλει Γερμανία…

Οι πιέσεις που ασκούνται στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να μην αλλάξει περιβάλλον
Η οικογένεια θέλει Γερμανία…

Από το Sportime.gr ενημερωθήκατε για το σοβαρό ενδεχόμενο που υπάρχει ο Σωκρτάτης Παπασταθόπουλος να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League αφού έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Ο διεθνής αμυντικός και κατά την παρουσία του στην αποστολή της Εθνικής, δεν το έκρυψε συνομιλώντας με τους συμπαίκτες του, εντοπίζοντας το πρόβλημα κυρίως στις  κακές σχέσεις που έχει με τον προπονητή της Ντόρτμουντ Πέτερ Στέγκερ.

Αυτό πάντως που είναι ικανό να κρατήσει τον Σωκράτη στην Γερμανία, είναι οι πιέσεις που φέρεται να του ασκούνται από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Όπως αναφέρουν άτομα που γνωρίζουν, η σύζυγος του Ξανθή δεν βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο μετακόμισης σε άλλη χώρα την δεδομένη χρονική στιγμή και ύστερα από επτά χρόνια συνεχούς διαμονής στην συγκεκριμένη χώρα.

Δεν είναι μόνο η δύναμη της συνήθειας σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι και το γεγονός πως μια τέτοια απότομη αλλαγή περιβάλλοντος έχει πάντα τα θέματα τους, ειδικά από την στιγμή που το ζευγάρι μεγαλώνει μια κόρη τεσσάρων ετών και ένα αγοράκι που πλησιάζει τα δυο χρόνια ζωής.

Μια μεσοβέζικη λύση λοιπόν θα ήταν η μετακόμιση σε μια άλλη ομάδα της Bundesliga. Αλλά ποια θα μπορούσε να είναι αυτή;

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η οικογένεια θέλει Γερμανία…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.