ΠΑΡΑFOOTBALL

Ιωνικός: Έτσι ψήθηκε ο Κόρμπος να πάει

Μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της Super League 2 έως τώρα έκανε ο Ιωνικός με την απόκτηση του Παναγιώτη Κόρμπου. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Πανιωνίου επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκαια έστω και εάν έπρεπε να κατέβει μία κατηγορία. Ο Ιωνικός θα προσπαθήσει να επιστρέψει σταδιακά στην πρώτη κατηγορία. Ωστόσο, αυτό...

Ιωνικός Κόρμπος
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της Super League 2 έως τώρα έκανε ο Ιωνικός με την απόκτηση του Παναγιώτη Κόρμπου. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Πανιωνίου επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκαια έστω και εάν έπρεπε να κατέβει μία κατηγορία.

Ο Ιωνικός θα προσπαθήσει να επιστρέψει σταδιακά στην πρώτη κατηγορία. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι εύκολο, αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ο Κόρμπος, πάντως, πείστηκε να πάει κυρίως για έναν λόγο.

Από τη στιγμή που δεν έκλεισε στον Απόλλωνα Σμύρνης, πρόταση από ομάδα της Super League 1 δεν είχε. Υπήρχε ενδιαφέρον από καλές ομάδες των από κάτω κατηγοριών και μία εξ αυτών έδινε και ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Ωστόσο, εκείνος επιθυμούσε να μείνει στην Αθήνα. Σκεφτόταν ακόμη και το να μη συνεχίσει, εάν δεν έμενε στην πρωτεύουσα. Αυτό γιατί η ακαδημία που «τρέχει», πηγαίνει τόσο καλά που τον κρατάει στη συγκεκριμένη πόλη.

Από εκεί και πέρα, τα χρήματα που έδωσε ο Ιωνικός για τα δεδομένα του μόνο λίγα δεν ήταν. Ένα 40άρι συμβόλαιο πήρε ο έμπειρος χαφ και κάπως έτσι έγινε το deal.

Exit mobile version