ΠΑΡΑFOOTBALL

Και οι ανεξάρτητοι έχουν… ψυχή

Στον βωμό της εξυγίανσης, ο αδέσμευτος Παναιτωλικός στηρίζει τον πειθαρχικά ελεγχόμενο Παπαχρήστου
Και οι ανεξάρτητοι έχουν… ψυχή

Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ κλείνει οκτώ μήνες ζωής. Τη νίκη και την προεδρία του Βαγγέλη Γραμμένου στήριξαν η πλειοψηφία των Ενώσεων, αλλά και των ΠΑΕ.

Ο Παναιτωλικός ήταν από τις ομάδες που με δηλώσεις και ενέργειες πρωτοστάτησαν ώστε να φύγει η προηγούμενη διοίκηση της ομοσπονδίας και να έρθει η εξυγίανση.

Στην προεδρία της ΕΠΣ Αιτ/νιας τα τελευταία οκτώ χρόνια βρίσκεται ο Παναγιώτης Παπαχρηστος  που εκλέχτηκε μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ έχοντας και αυτός δώσει την δική του μάχη για να έρθει η νέα τάξη πραγμάτων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την περασμένη εβδομάδα κατά την διάρκεια της ετήσιας γιορτής της ΕΠΣ Αιτ/νιας που έγινε στο Emileon και καθώς πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές που θα γίνουν σε λίγους μήνες για τη νέα διοίκηση της ΕΠΣΝΑ, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Μάκης Μπελεβώνης , αλλά και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας δεν έχασαν την ευκαιρία να στηρίξουν με δηλώσεις τους τον απερχόμενο πρόεδρο της Ένωσης τους.

Καθόλου βέβαια παράξενο μιας και οι δυο (ΠΑΕ και ΕΠΣ) βρίσκονται στην ιδία πλευρά του καραβιού.

Αυτό όμως που προκάλεσε εύλογες απορίες και ερωτηματικά είναι πως μια ΠΑΕ, χωρίς εξαρτήσεις, έχοντας το ηθικό πλεονέκτημα στα όσα καθημερινά καταγράφονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , και έχοντας σε κάθε ευκαιρία τονίσει ότι η εφαρμογή των νόμων πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη για όλους, στηρίζει έναν απερχόμενο πρόεδρο που έχει τιμωρηθεί πρόσφατα από τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Παπαχρήστου τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας και στην συνέχεια από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με τρίμηνη και δίμηνη αντίστοιχα τιμωρία, μη ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο και με 500 ευρώ πρόστιμο ενώ μετά από σχετική καταγγελία από σωματεία της Ενωσης δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει χρήματα που έπαιρνε για μετακινήσεις.

Βέβαια κάθε ΠΑΕ κοιτάζει πάνω και πρώτα από όλα το συμφέρον της. Έτσι και ο Παναιτωλικός που επιθυμεί την παραμονή της διοίκησης Γραμμένου στην ηγεσία του ποδοσφαίρου θέλει την επανεκλογή του Παπαχρήστου στην Ένωση, παραβλέποντας τα επιμέρους θέματα που έκαναν τον τελευταίο, αρνητικό πρωταγωνιστή το τελευταίο τρίμηνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως και στην ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, παραβλέπεις κάποια πράγματα…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Και οι ανεξάρτητοι έχουν… ψυχή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.