ΠΑΡΑFOOTBALL

Λάζαρ Μάρκοβιτς: Το «έγκλημα» του ΠΑΟΚ

Η επίσκεψη του Σέρβου στη Θεσσαλονίκη και το... έγκλημα του ΠΑΟΚ
Λάζαρ Μάρκοβιτς: Το «έγκλημα» του ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Λάζαρ Μάρκοβιτς και όπως είναι λογικό οι φήμες οργίασαν, συνδέοντας άμεσα τον ΠΑΟΚ με αυτή τη επίσκεψη.

Σίγουρα όπως ο Σέρβος είναι μία περίεργη περίπτωση, που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει τελείως τον δρόμο του, έχοντας πάει πολλά βήματα πίσω την καριέρα του.

Συγκεκριμένα όπως τονίζεται στο Sportime της Τετάρτης 29 Μαΐου και στη στήλη «Agent Greek», μιλάμε για έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Γενικά ο Λάζαρ Μάρκοβιτς έχει πιάσει πάτο αγωνιστικά, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο δεν στεριώνει συνεργασία με ατζέντη.

Προφανώς με έναν τέτοιο χαρακτήρα, τα πράγματα δεν πρόκειται να είναι εύκολα, ειδικά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που θέλει διαφορετικούς χαρακτήρες μαζί του στα αποδυτήρια.

Έτσι η πιθανή επιλογή του από τον ΠΑΟΚ, περισσότερα προβλήματα μπορεί να φέρει από ότι καλά και γι’ αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «έγκλημα», αν τελικώς γίνει κάποια κίνηση.

Η φετινή περίοδο του παίκτη ήταν πραγματικά μία καταστροφή, αφού αγωνίστηκε ελάχιστα στην Premier League και τη Φούλαμ.

Η ομάδα υποβιβάστηκε και εκείνος δεν κατάφερε να τη βοηθήσει σε κανένα σημείο, αφού δεν μπορούσε να πείσει τους προπονητές του, ότι αξίζει μία θέση στην ενδεκάδα.

Από την πρώτη μέρα του Ιουλίου ο 25χρονος μόλις Σέρβος, που είχε αφήσει πολλές υποσχέσεις, ειδικά με τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, θα είναι ελεύθερος για να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θελήσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάζαρ Μάρκοβιτς: Το «έγκλημα» του ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.