ΠΑΡΑFOOTBALL

Μαρτίνς: «Έστειλε» τον Τουρέ, θα… κολλήσει στον Μορ;

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Εμρέ Μορ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να φαίνεται ότι δεν τον έχει στα άμεσα σχέδια του. Ο Τούρκος ήρθε να πάρει τη θέση του Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Premier League, με τη φανέλα της Γουλβς. Όπως αναφέρει όμως το Sportime της Δευτέρας και η στήλη...

Μαρτίνς: «Έστειλε» τον Τουρέ, θα… κολλήσει στον Μορ;
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Εμρέ Μορ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να φαίνεται ότι δεν τον έχει στα άμεσα σχέδια του.

Ο Τούρκος ήρθε να πάρει τη θέση του Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Premier League, με τη φανέλα της Γουλβς.

Όπως αναφέρει όμως το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει την προτίμηση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραπτόπουλος: Επικές αντιδράσεις στα γκολ του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (vid)

Συγκεκριμένα τονίζεται, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να «στείλει» χωρίς να ανοίξει ρουθούνι κοτζάμ… προεδρικό δώρο (Γιάγια Τουρέ), θα κολλήσει στον Εμρέ Μορ;

Ούτε για πλάκα. Ειδικά εφόσον η εικόνα του Τούρκου στις πρώτες του εβδομάδες στο Ρέντη επιβεβαιώνει απόλυτα τις ανησυχίες που υπήρχαν – και διατυπώνονταν – γι’ αυτόν πριν το deal που τον έντυσε στα «ερυθρόλευκα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version