ΠΑΡΑFOOTBALL

Μαρτίνς: Η αλήθεια για το συμβόλαιο του

Η αλήθεια για το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το «Νησί»

Μαρτίνς: Η αλήθεια για το συμβόλαιο του
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αναμφίβολα το μεγαλύτερο κομμάτι της αλλαγής του Ολυμπιακού προς το καλύτερο, είναι η καθημερινή δουλειά που κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η πορεία του Πορτογάλου προπονητή, είναι εξαιρετικά ανοδική, αφού από τα … αλώνια με την Γκιμαράες στα «σαλόνια» με της ομάδα του Πειραιά.

Πλέον η φήμη του, όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», έχει αρχίσει και γίνεται όλο και πιο έντονη, ενώ έχει αρχίσει να απασχολεί ακόμα και τις ομάδες στο «Νησί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός – Λαμία: Εκεί θα δείτε το ματς

Το όνομα του πάντως ακούστηκε και για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που ωστόσο συμφώνησε με τον Ζόρζε Σίλας, αφού σίγουρα ο Μαρτίνς, από πολλές απόψεις δεν θα μπορούσε να πάει εκεί, τόσο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά.

Ο εκπρόσωπός του μπορεί να σκεφτόταν θετικά κάτι τέτοιο, για να κάνει δουλίτσες στο… μαγαζί, ωστόσο δεν προχώρησε σε καμία περίπτωση.

Ο Πορτογάλος προπονητής πλέον θα αξιώσει πάνω από ένα εκατομμύριο καθαρές απολαβές (μαζί με staff) για να ανανεώσει. Buy out στο συμβόλαιο δεν υπάρχει. Γιατί γράφτηκε και αυτό ότι ανέρχεται στα 5 μύρια.

Όποιος έχει κάνει δουλειά με τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη ξέρει ποιο είναι το φετίχ του προέδρου. ΤΕΛΟΣ! Για τον Πέδρο Μαρτίνς ο λόγος του είναι συμβόλαιο και πέρυσι όταν ο Ολυμπιακός τον στήριξε αυτός πλέον θέλει να το ανταποδώσει.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version