ΠΑΡΑFOOTBALL

Με τους Ισπανούς μετωπική, με τους Αργεντινούς;

Πώς θα τα πάει με τους Μπερτόγλιο και Μπαράλες ο Μπάμπης Τεννές;
Με τους Ισπανούς μετωπική, με τους Αργεντινούς;

Τρεις ήταν οι Ισπανοί που έπαιξαν πέρυσι στη Λαμία. Τι απέγιναν; Έφυγαν ο ένας μετά τον άλλο. Τυχαίο; Λίγο δύσκολο. Φαίνεται πως η συνύπαρξη με τον Μπάμπη Τεννέ για εκείνους δεν ήταν και η πιο ευχάριστη εμπειρία.

Ο Αρμίτσε Ορτέγκα άντεξε κάτι περισσότερο από μήνα. Κάποια στιγμή γύρισε και είπε στον έμπειρο τεχνικό πως δεν μπορούν να συνυπάρξουν και δεν πήγε εκεί για να πέσει μόνο άμυνα. Έτσι σηκώθηκε και έφυγε. Υπήρξε, μάλιστα, ομάδα που ενδιαφέρθηκε πρόσφατα για τον 30χρονο. Έπεσε ένα τηλέφωνο στον Τεννέ και εκείνος είπε τα… χειρότερα.

Η άλλη περίπτωση ήταν του Πίτι. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου τον ήθελε. Ο Ισπανός, όμως, του ξεκαθάρισε πως δεν γινόταν να μείνει με αυτό τον προπονητή. Αν ήταν άλλος, ο Πίτι θα είχε ήδη ανανεώσει.

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και με τον Νόε Ακόστα, ο οποίος είχε συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Εισήγηση του Μπάμπαρου είναι η αποχώρησή του.

Και το ερώτημα είναι το εξής: Με τους Ισπανούς ο έμπειρος κόουτς ήρθε σε ρήξη πέρυσι. Όχι με έναν, με όλους. Τους Αργεντινούς, που έχουν παρεμφερή ιδιοσυγκρασία, θα τους καταφέρει φέτος; Και δε μιλάμε για όποιους κι όποιους. Μιλάμε για την καλύτερη φετινή μεταγραφή, τον Φακούντο Μπερτόγλιο, και τον βασικό επιθετικό, Χερόνιμο Μπαράλες.

Τον ψάχνουν και δεν τον βρίσκουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με τους Ισπανούς μετωπική, με τους Αργεντινούς;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.