ΠΑΡΑFOOTBALL

Νιούκαστλ για Βλαχοδήμο!

Δεν έχει κανείς να του προσάψει τίποτα. Τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο τον πήραν σχεδόν τσάμπα από τον Παναθηναϊκό πριν δύο χρόνια και πλέον έχει ρήτρα 60 εκατ. ευρώ. Την τελευταία διετία είναι το απόλυτο Νο1 στην Μπενφίκα. Μόνο που η φετινή χρονιά είχε κακοτοπιές. «Ντου» των οπαδών σε προπονητικό κέντρο και σπίτια, αλλαγές προπονητών, η ομάδα...

Νιουκαστλ για Βλαχοδήμο!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δεν έχει κανείς να του προσάψει τίποτα. Τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο τον πήραν σχεδόν τσάμπα από τον Παναθηναϊκό πριν δύο χρόνια και πλέον έχει ρήτρα 60 εκατ. ευρώ. Την τελευταία διετία είναι το απόλυτο Νο1 στην Μπενφίκα.

Μόνο που η φετινή χρονιά είχε κακοτοπιές. «Ντου» των οπαδών σε προπονητικό κέντρο και σπίτια, αλλαγές προπονητών, η ομάδα έχασε τον τίτλο από την Πόρτο και συνάμα η έλευση του Ζόρζε Ζέσους στον πάγκο και το μπάτζετ των 100 εκατ. ευρώ για μεταγραφές που του έταξε ο Λουίς Φιλίπε Βιεϊρα αλλάζει παντελώς τις ισορροπίες στο club!

Ακόμη και για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τον κύριο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους Λουζιτανούς, εισπράττοντας 1,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Επομένως, τίποτα δεν αποκλείεται.

Ο Βλαχοδήμος φέτος μέτρησε 43 αγώνες έχοντας 18 clean sheets. Μπορεί η χρονιά του να μην ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο η περυσινή αλλά πλέον ανήκει στην ελίτ των Νο1 της Ευρώπης.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας της εθνικής Ελλάδας είναι ανοιχτός στον ανταγωνισμό, όχι όμως στο ενδεχόμενο του πάγκου.

Οπότε και από την στιγμή που ο νέος προπονητής της Μπενφίκα μπορεί να έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του ή ακόμα και ο ίδιος ο Βλαχοδήμος να θέλει τη διαφορετική εμπειρία, ήδη έχει ξεκινήσει η προεργασία για την μεταγραφή του. Νησί. Πουθενά αλλού.

Εκεί που υπάρχει ακόμη «κασέρι» και club που με 15-18 «χαρτιά» θα μπορούσε να δελεάσει την Μπενφίκα που φέτος έχει και λόγω κορονοϊού είχε πάνω από 10 εκατ. ευρώ ζημία.

Όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια στο Sportime του Σαββάτου, η Νιουκάστλ τον έχει Νο1 στην λίστα της και ετοιμάζεται από αρχές Αυγούστου να ξεκινήσει τα ψώνια μια και ακόμη δεν έχει ανοίξει καν μύτη στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε ανοιχτή γραμμή με την Μπενφίκα εδώ και δύο μήνες, γνωρίζονται πλέον άριστα για τα ποσά και το πώς θα γίνει το deal.

Βάσει πηγών μας, όμως, υπάρχει ακόμη μία ομάδα από την Αγγλία που «φλερτάρει» τον Βλαχοδήμο το όνομα της οποίας δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας και ενδέχεται να ρίξει στο τραπέζι μέχρι και 15 εκατ. ευρώ.

Το (μεταγραφικό) καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε…

Exit mobile version