ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Γκούμας στη λίστα για αντί-Πογιάτος

Είναι (σ.σ.: ίσως ήταν) η μοναδική ευκαιρία για promotion του ελληνικού ποδοσφαίρου σε τελική φάση Euro. Έστω και σε επίπεδο Ελπίδων. Κι όμως, 5-0 αντί 10-0 από την Κροατία, σε ένα ματς χωρίς αρχή και τέλος. Να μην μπούμε σε λεπτομέρειες. Νίκη (1-0) στο Σαν Μαρίνο, πανηγυρίστηκε σαν πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα που σε 8...

Ο Γκούμας στη λίστα για αντί-Πογιάτος
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Είναι (σ.σ.: ίσως ήταν) η μοναδική ευκαιρία για promotion του ελληνικού ποδοσφαίρου σε τελική φάση Euro. Έστω και σε επίπεδο Ελπίδων.

Κι όμως, 5-0 αντί 10-0 από την Κροατία, σε ένα ματς χωρίς αρχή και τέλος. Να μην μπούμε σε λεπτομέρειες. Νίκη (1-0) στο Σαν Μαρίνο, πανηγυρίστηκε σαν πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα που σε 8 αγώνες αριθμεί 0-40 τέρματα (!!!).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Έρχεται η… ώρα του Αγιούμπ

Και όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», προχθές ήρθε το απόλυτο ξεγύμνωμα: 2-0 από Λιθουανία.

Με εξτρέμ τον (μπακ) Τσαούση και τον Γκαργκαλατζίδη που πέρυσι σε ολόκληρη τη χρονιά δεν ακούμπησε στην Ξάνθη. Αφήστε πλάνο, νοοτροπία, σεβασμός. Κι όμως, ο Γιάννης Γκούμας των τριών διαδοχικών αποκλεισμών σε Elite Round φάσεις με την κ19, προβιβάστηκε στην Ελπίδων και συγκαταλέγεται στη λίστα των διαδόχων του Πογιάτος. Δράμα…

Exit mobile version