ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο μικρός «μάγος» του ΠΑΟΚ

Πώς χάλασε η μεταγραφή του Ιωάννη Κωνσταντέλια στην Μπαρτσελόνα και η Φούλαμ που δεν εγκαταλείπει
Ο μικρός «μάγος» του ΠΑΟΚ

Μπορεί να είναι μόλις 16 ετών, αλλά σταδιακά έχει αρχίσει να γίνεται γνωστός ο Ιωάννης Κωνσταντέλιας. Στον ΠΑΟΚ, άλλωστε, τον αποκαλούν μάγο.

Όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, το όνομά του έφτασε ως τη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα τον κάλεσε για 10ήμερο στη «Μασία» και ο μικρός όχι μόνο δε «μάσησε», αλλά κέρδισε το στοίχημα της μεταγραφής. Η μπάλα ήταν πλέον ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Όπως αποκάλυψε η στήλη των «Παρασκηνίων» του Sportime, οι Καταλανοί δεν ήταν φειδωλοί. Κάλυψαν όλα τα οικονομικά «θέλω» του ΠΑΟΚ με την πρόταση να αγγίζει το 1.000.000 ευρώ συν τα μπόνους βάσει εμφανίσεων.

Το deal ουσιαστικά είχε κλειδώσει, αλλά το τίναξε στον αέρα ο μικρός. Ο Κωνσταντέλιας, αποφάσισε να μην πάει στη Βαρκελώνη γιατί η Μπαρτσελόνα έθεσε απαράβατο όρο στη συμφωνία πως οι γονείς του 16χρονου δε θα μπορούσαν να μείνουν μαζί του στη «Μασία». Όπως αναγράφει το πρωτόκολλο για κάθε εκκολαπτόμενο παίκτη.

Η Μπαρτσελόνα προσέφερε διαμονή και δουλειά στην ευρύτερη περιοχή της Βαρκελώνης στην οικογένεια του Κωνσταντέλια και πίεσε πολύ για να πέσουν οι υπογραφές. Ο μικρός, όμως, δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα.

Έτσι συνεχίζει την καριέρα του στην Κ17 του ΠΑΟΚ. Το πόσο ακόμα θα μείνει εκεί, όμως, είναι άγνωστο, καθώς ο επόμενος μνηστήρας έχει ήδη εμφανιστεί. Πρόκειται για τη Φούλαμ, η οποία περιμένει στη γωνία…

Άρης: Ούτε ευρώ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.