Πώς χάλασε η μεταγραφή του Ιωάννη Κωνσταντέλια στην Μπαρτσελόνα και η Φούλαμ που δεν εγκαταλείπει

Μπορεί να είναι μόλις 16 ετών, αλλά σταδιακά έχει αρχίσει να γίνεται γνωστός ο Ιωάννης Κωνσταντέλιας. Στον ΠΑΟΚ, άλλωστε, τον αποκαλούν μάγο.

Όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, το όνομά του έφτασε ως τη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα τον κάλεσε για 10ήμερο στη «Μασία» και ο μικρός όχι μόνο δε «μάσησε», αλλά κέρδισε το στοίχημα της μεταγραφής. Η μπάλα ήταν πλέον ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Όπως αποκάλυψε η στήλη των «Παρασκηνίων» του Sportime, οι Καταλανοί δεν ήταν φειδωλοί. Κάλυψαν όλα τα οικονομικά «θέλω» του ΠΑΟΚ με την πρόταση να αγγίζει το 1.000.000 ευρώ συν τα μπόνους βάσει εμφανίσεων.

Το deal ουσιαστικά είχε κλειδώσει, αλλά το τίναξε στον αέρα ο μικρός. Ο Κωνσταντέλιας, αποφάσισε να μην πάει στη Βαρκελώνη γιατί η Μπαρτσελόνα έθεσε απαράβατο όρο στη συμφωνία πως οι γονείς του 16χρονου δε θα μπορούσαν να μείνουν μαζί του στη «Μασία». Όπως αναγράφει το πρωτόκολλο για κάθε εκκολαπτόμενο παίκτη.

Η Μπαρτσελόνα προσέφερε διαμονή και δουλειά στην ευρύτερη περιοχή της Βαρκελώνης στην οικογένεια του Κωνσταντέλια και πίεσε πολύ για να πέσουν οι υπογραφές. Ο μικρός, όμως, δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα.

Έτσι συνεχίζει την καριέρα του στην Κ17 του ΠΑΟΚ. Το πόσο ακόμα θα μείνει εκεί, όμως, είναι άγνωστο, καθώς ο επόμενος μνηστήρας έχει ήδη εμφανιστεί. Πρόκειται για τη Φούλαμ, η οποία περιμένει στη γωνία…

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο