Ο Νταμπίζας και οι ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό

Μέχρι χθες δεν έχει γίνει κουβέντα με κανέναν παίκτη

Ο Παναθηναϊκός είναι σε φάση… ανασύνταξης και ο Νταμπίζας σε φάση… αξιολόγησης (ακόμη) του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Εδώ και μερικές ημέρες γίνεται μια «αναπαραγωγή» πως ο «Ντάμπι» έχει μιλήσει ήδη με παίκτες, που είτε θα αποχωρήσουν από την ομάδα, είτε θα τους ζητήσουν να ανανεώσουν. Τουλάχιστον, σχολιάζουν κάποια ΜΜΕ, ότι έχει ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος των επαφών με τους εκπροσώπους τους, ή τους ίδιους τους παίκτες. Μερίδα αυτών…

Η αλήθεια όμως, όπως έχει επισημάνει και πριν μερικές ημέρες, η στήλη Agent Greek στο Sportime, είναι διαφορετική.

Όπως επισημαίνει η στήλη, ακόμη κανείς δεν ξέρει τι αποτελέσματα είχε αυτή η διαδικασία της αξιολόγησης. Αυτό γιατί ο Νίκος Νταμπίζας ΔΕΝ έχει μιλήσει επίσημα ακόμη με κανέναν παίκτη, ή εκπρόσωπό του. Αυτό τουλάχιστον μέχρι και χθες (23/5).

Και η στήλη… αναρωτιέται αν αυτή η διαδικασία στο «τριφύλλι» είναι απλά ένα «κρυφτούλι» και έχει συμβεί κάτι άλλο. Γιατί είναι σαν να προσπαθεί ο Νταμπίζας να… εκθέσει τους ρεπόρτερ της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Παναθηναϊκού πάντως, είναι ακόμη στο «περίμενε», αφού δεν έχουν πάρει κουβέντα.

Και οι μέρες περνούν… Είναι δεδομένο πως αρκετοί από τους παίκτες που περιμένουν την διοίκηση, είναι στην λίστα ανανέωσης. Όμως όσο δεν έχουν κανένα νέο από το… μέτωπο, η αγωνία μεγαλώνει και θέλουν να ξέρουν το μέλλον τους.