ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο ΠΑΟΚ έφερε την ανατροπή με Λαλά – Βρουσάι – Πάει για δύο μπακ ο Ολυμπιακός!

Έτοιμο το πλάνο για τη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού το είχε ο Πέδρο Μαρτίνς. Τα δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ όμως, άλλαξαν τα πάντα.

Ο ΠΑΟΚ έφερε την ανατροπή με Λαλά – Βρουσάι – Πάει για δύο μπακ ο Ολυμπιακός!
Ο ΠΑΟΚ έφερε την ανατροπή με Λαλά – Βρουσάι – Πάει για δύο μπακ ο Ολυμπιακός!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς το είχε αποφασίσει. Ο Κένι Λαλά και ο Μάριος Βρουσάι θα ήταν οι δύο δεξιοί μπακ για τη νέα σεζόν. Μέχρι που ήρθαν οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τρελάθηκε με τον Γάλλο μπακ και ο Βρουσάι θα προστατευτεί.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Δεν έχει περάσει μήτε ένας μήνας από την πρώτη φορά που εκπονήθηκε η ιδέα. Το πλάνο ήταν almost confirmed. Τόσο από τον Πέδρο Μαρτίνς, όσο και από την διοίκηση.

Λαλά και Βρουσάι (σ.σ.: φυσικά με ανάλογη προεργασία στη θερινή προετοιμασία) θα ήταν το δίδυμο των δεξιών μπακ για την σεζόν 2022-’23. Παρά τις ενστάσεις για αμφότερους το club είχε αποφασίσει να «επενδύσει» σε αυτή την προοπτική.

Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, όμως, πρόλαβαν το πλάνο. Ο Γάλλος μπακ εκτέθηκε ανεπανόρθωτα την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός δίχως την ανάλογη διαχείριση μπορεί να «κάψει» α λα Ανδρούτσο και τον Βρουσάι.

Για τον Λαλά το πράγμα είναι αποφασισμένο. Δεν μπορεί να το γυρίσει με τίποτε. Ο Γάλλος μπακ εδώ και 1,5 χρόνο στη Super League 1 δεν έδειξε να είναι για το επίπεδο της ομάδας του Πειραιά.

Ο Βρουσάι θα αξιοποιηθεί και στα εξτρέμ. Λέτε από ΄κει που το πλάνο ήταν σεταρισμένο, ο πρωταθλητής να ψάξει για δύο δεξιά μπακ;

Οι ειδήσεις σήμερα!

Η ΑΕΚ για να κερδίσει… πόντους Ευρώπης στην Τούμπα υπό το βλέμμα Αλμέιδα

Survivor διαρροή 1/5: Οριστικό spoiler! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία!

Ρώσοι: Η Τουρκία έχει ενεργοποιήσει κρυφά από τους Αμερικάνους τους ρωσικούς S-400

Exit mobile version