ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο ΠΑΟΚ περιμένει προτάσεις για τον Κουλούρη…

Ο Κουλούρης κάνει τρομερό πρωτάθλημα, αλλά στον ΠΑΟΚ σκέφτονται μόνο το ενδεχόμενο να πάρουν μία καλή πρόταση για να τον παραχωρήσουν
Ο ΠΑΟΚ περιμένει προτάσεις για τον Κουλούρη…

Ο Ευθύμης Κουλούρης δεν ήταν ποτέ στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει τον Πρίγιοβιτς ως βασική λύση στην κορυφή της επίθεσης.

Αντίθετα, όπως αναφέρει η στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime, αυτό που τους απασχολεί να πάρουν προτάσεις για να τον παραχωρήσουν, οι οποίες όμως δεν έχουν έρθει μέχρι στιγμής.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα: «Δεν επικοινώνησε κανείς με τον Κουλούρη από τον ΠΑΟΚ, όπως παραδέχτηκε ο διεθνής επιθετικός. Τα είχαμε πει; Δεν υπολογίζεται για βασική λύση ο Κουλούρης στον «Δικέφαλο του Βορρά». Εκεί, προτάσεις περιμένουν. Οχι στη ρήτρα του (7 εκατ. ευρώ), αλλά οτιδήποτε που να δικαιολογεί τη φοβερή φετινή του αποτελεσματικότητα και ευστοχία. Ως τώρα πάντως, έχουν να το λένε στην Τούμπα, πως για προτάσεις ακούνε και προτάσεις δεν βλέπουνε…».

Αυτά και πολλά περισσότερα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στη στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

ΟΦΗ: Μετράει αντίστροφα ο Παπαδόπουλος

Το τσεκάρισμα της Σπάρτα Πράγας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ περιμένει προτάσεις για τον Κουλούρη…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.