ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο «πόλεμος» επαρχιακής ΠΑΕ με τον Δήμο για έναν… γεροντοέρωτα

Τον… ερωτοχτυπημένο Κυρ Παντελή, από την ταινία «Της κακομοίρας», με τις επικές του κόντρες με τον «Ζήκο», θα τον θυμάστε. Αυτό το προσωνύμιο έχει πάρει και ένας Σουπερλιγκάτος πρόεδρος επαρχιακής ΠΑΕ, από τους κατοίκους της πόλης του, λόγω του… γεροντοέρωτα του τα τελευταία χρόνια με την κατά πολύ μικρότερη σε ηλικία σύντροφό του. Ένας έρωτας...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τον… ερωτοχτυπημένο Κυρ Παντελή, από την ταινία «Της κακομοίρας», με τις επικές του κόντρες με τον «Ζήκο», θα τον θυμάστε.

Αυτό το προσωνύμιο έχει πάρει και ένας Σουπερλιγκάτος πρόεδρος επαρχιακής ΠΑΕ, από τους κατοίκους της πόλης του, λόγω του… γεροντοέρωτα του τα τελευταία χρόνια με την κατά πολύ μικρότερη σε ηλικία σύντροφό του.

Ένας έρωτας που το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει από το στάδιο του σχολιασμού και αγγίζει πολύ σοβαρότερα πράγματα και εν προκειμένω τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου!

Όπως αποκαλύπτει η έντυπη έκδοση του Sportime και η στήλη «Κακίες», ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ βρίσκεται σε πολεμική ρήξη με την Δημοτική αρχή της πόλης του, λόγω της συντρόφου του, που ήταν επί σειρά ετών υπάλληλος του Δήμου!

Η κόντρα άρχισε όταν η συγκεκριμένη, ήθελε να κάνει μετάταξη σε άλλη υπηρεσία του Δήμου και να γίνει προϊσταμένη, εκμεταλλευόμενη την αγαστή συνεργασία που είχε μέχρι τότε ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τον νυν Δήμαρχο.

Είναι χαρακτηριστικό πως στις προηγούμενες εκλογές, ο πρόεδρος έδωσε δημόσια «γραμμή» στους οπαδούς της ομάδας να τον ψηφίσουν! 

Όταν ο δήμαρχος αρνήθηκε να ανταποκριθεί στο αίτημα της κυρίας, άλλαξαν όλα.

Η σύντροφος του προέδρου άρχισε να τον επηρεάζει, κάνοντας κίνηση ματ. Πήρε πενταετή άδεια άνευ αποδοχών, με το σκεπτικό ότι θα επιστρέψει στον Δήμο όταν θα αλλάξει ο Δήμαρχος!

Και για να γίνει αυτό, η λαοφιλής στην πόλη ποδοσφαιρική ομάδα είναι το καλύτερο μέσο φθοράς.

Παράλληλα δε, το τελευταίο διάστημα αναζητείται από το ζευγάρι και το αντίπαλο δέος που θα έχει την υποστήριξη της ΠΑΕ στις επερχόμενες εκλογές!

Μέχρι στιγμής, παρά τις συνεχείς επαφές, το πρόσωπο δεν έχει βρεθεί, με την νυν δημοτική αρχή να υποστηρίζει πως ουσιαστικά θα πρόκειται για πριμοδότηση. Τώρα αν πούμε για αυτό το… κάτι, που σέρνει καράβια, θα έχουμε άδικο;

Περισσότερα «καυτά» παρασκήνια στο  Sportime που κυκλοφορεί.

Μόρας για τεχνικός διευθυντής!

ΠΑΟΚ: Το δουλεύει η Στουτγκάρδη για Πέλκα

Και τώρα, “σκάστε” τα…

Exit mobile version