ΠΑΡΑFOOTBALL

ΟΦΗ: Τα «σκάει» για τον τερματοφύλακα

Ο ΟΦΗ δεν τσιγκουνεύεται τα λεφτά για τη θέση του τερματοφύλακα

ΟΦΗ: Τα «σκάει» για τον τερματοφύλακα
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αρκετές κινήσεις κάνει ο ΟΦΗ τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να μπορέσει να παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο τη νέα χρονιά.

Οι θέσεις που κοιτάζει για ενίσχυση η ομάδα της Κρήτης, είναι πολλές, ωστόσο μία είναι που την… καίει σε πολύ μεγάλο βαθμό και θέλει άμεσα να βρει τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή.

Αυτή είναι η θέση του τερματοφύλακα, αφού ο ΟΦΗ θέλει να έχει αξιοπιστία κάτω από τα δοκάρια του, για να καταφέρει να… χτίσει κάτι καλό.

Όπως αναφέρει λοιπόν το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ήδη τρεις προτάσεις έχουν περάσει από το γραφείο του Σαμαρά.

Ωστόσο δεν προκρίθηκαν, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους. Έτσι οι Κρητικοί, τονίζεται στην πιάτσα ότι δίνουν μέχρι και 130 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να προσθέσουν στο ρόστερ τους, έναν πολύ καλό βασικό τερματοφύλακα.

Δεν αναγνωρίζεται το δίπλωμα του Βέρα

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται ο ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί ενημερώθηκαν επίσημα από την Ε.Π.Ο σχετικά με την απόφαση της UEFA, σύμφωνα με την οποία δεν αναγνωρίζεται το δίπλωμα προπονητικής του Χάιμε Βέρα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ενημέρωσε την ΠΑΕ ΟΦΗ πως δεν μπορεί να κάνει δεκτό το δίπλωμα του Βέρα.

Έτσι, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «ασπρόμαυρων».

Τις επόμενες μέρες θα γίνει συζήτηση μεταξύ των διοικούντων την ΠΑΕ με τον Χάιμε Βέρα και τον Αλεχάντρο Ίσις για το πως θα λυθεί η συνεργασία.

Exit mobile version