Ολυμπιακός: Δεν κρατιέται ο Μανωλάς - Πιέζει τον Μαρτίνς να παίξει με Παναθηναϊκό!

Δεν κρατιέται ο Μανωλάς που θέλει να αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός!

Από τη μέρα που ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Μανωλάς έδωσαν τα χέρια για την επιστροφή του στη Super League 1, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Ο Έλληνας αμυντικός δεν κρατιέται άλλο και θέλει να βρίσκεται στο γήπεδο όσο περισσότερο γίνεται και να βοηθάει την ομάδα του.

Με τον Λεβαδειακό η φωνή του είχε υπερκεράσει ακόμη και την μάσκα. Απέναντι στον Απόλλωνα με το ματς να έρχεται 0-0, μπήκε και ήθελε να βάλει μέχρι και γκολ, ενώ στις προπονήσεις fully motivated.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», με τις ατάκες του, την έξτρα δουλειά μια και εμφανίστηκε στο Ρέντη σε λίπος/αναπνοές πίσω, γι’ αυτό άλλωστε άρχισε και εντατικά ερχόμενος στον Ολυμπιακό.

Ακόμη και οι συμπαίκτες του αναγνωρίζουν τη θέλησή του για να επιστρέψει στο γήπεδο, να πάρει φανέλα βασικού και να υλοποιήσει τις προφορικές υποσχέσεις του.

Ο Κώστας Μανωλάς, με το σιγόντο του «Sokratis», όλη την εβδομάδα πήγαινε με χίλια στις προπονήσεις, θέλοντας έμμεσα να φωνάξει «παρών» στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Ο Πορτογάλος, ακόμη, διστάζει. Οι πιέσεις, όμως, εντείνονται…