ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Ζοσέ Ανιγκό στις ακαδημίες

Ο άνθρωπος-σκιά στα deals του Ολυμπιακού αναλαμβάνει επικεφαλής των ακαδημιών

Ολυμπιακός: Ο άνθρωπος-σκιά στα deals των πρωταθλητών Ελλάδας, αναλαμβάνει επικεφαλής των ακαδημιών. Το e-sportime έχει το ρεπορτάζ.
anigo
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακός: Το καράβι εδώ και καιρό είναι αφημένο στη μοίρα του. Μιλάμε για το project των ακαδημιών που έφερε στην επιφάνεια τον Τσιμίκα, τον Ρέτσο, τον Ανδρούτσο, τον Βρουσάι και Σία.  Ακόμη και η Βου ομάδα όταν χάνει 3-0 από τον Αλμωπό Αριδαίας ακόμη και δίχως 5 βασικά της στελέχη είναι εικόνα προβληματισμού.

Πόσο μάλλον εκείνη της κ19 που εδώ και τρία χρόνια «βλέπει» την πλάτη του ΠΑΟΚ και φέτος μετά από 15 αγωνιστικές είναι στο -16 (!!!) από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Μήτε η αντίστοιχη της κ17 που έκλεισε το 2021 εκτός των θέσεων των πλέι οφ τίτλου (3η). Δε γίνεται να αλλάξουν όλοι οι προπονητές, ούτε να φύγουν όλοι οι παίκτες. Ποιος πληρώνει τη νύφη;

Ο επικεφαλής του εγχειρήματος, ο Θοδωρής Ελευθεριάδης, ο οποίος είχε επιστρέψει στο Ρέντη τον Οκτώβριο του 2019. Η απόφαση είναι ειλημμένη και μάλιστα στον Ολυμπιακό έχουν εντοπίσει τον άνθρωπο που πλέον θα αναλάβει τις τύχες των ακαδημιών. Εκείνος που με την ταυτότητα του Αθλητικού Διευθυντή θα επιδιώξει να αλλάξει άρδην την αναιμική εικόνα. Ζοσέ Ανιγκό.

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα deals των Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και το άνοιγμα στις γαλλόφωνες αφρικανικές χώρες έρχεται πλέον για μόνιμη μετακόμιση στα μέρη μας.

Αφήνει το παραθαλάσσιο σπίτι του στο Μαρόκο, απαλλάσσεται από τα καθήκοντα του στην Νότιγχαμ, παραμένει σύμβουλος μεταγραφών στον Ολυμπιακό και επιστρέφει για να αφήσει το στίγμα του στο αναπτυξιακό κομμάτι των ακαδημιών του πρωταθλητή Ελλάδας.

Στέλεχος που τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του προέδρου των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη και είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον επικεφαλής του scoutingdepartment, Φρανσουά Μοντεστό. Καλώς τον και ας άργησε…

Διαβάστε την απάντηση και όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 15 και 16 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Exit mobile version