ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Η Γουλβς έβαλε στο μάτι τον Καμαρά

Ο Καμαρά συστήθηκε και επίσημα στη Γουλβς με τον chief scout, Τζον Μάρσαλ να τον «λοκάρει»

Ολυμπιακός: Η Γουλβς έβαλε στο μάτι τον Καμαρά
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αποτελεί τον ορισμό του value for money! Από τα αζήτητα της Αζαξιό τον πήρε ο Ολυμπιακός με μόλις κανένα 300άρι και από ‘κει η εκτόξευση στα αστέρια μέσα σε μία διετία.

Ο Μάντι Καμαρά φέτος είναι ο άσος στο μανίκι του Πέδρο Μαρτίνς. Με την λογική ότι σε σχέση με πέρυσι έχει νέο ρόλο που υποχρέωσε τον Πορτογάλο προπονητή αφότου έφυγε ο Ποντένσε να πετάξει στο «φτερό» τον Βαλμπουενά και ν’ αφήσει στον πάγκο τον Φορτούνη.

Ο πλέι μέικερ πλέον του Ολυμπιακού είναι ο 23χρονος από τη Σενεγάλη. Το «ψευτοδεκάρι» που καταπίνει αμέτρητα χιλιόμετρα, απλώνει το παιχνίδι, πρεσάρει το αντίπαλο στόπερ και όποτε κρίνει σκόπιμο «τρέχει» κάθετα στην αντίπαλη περιοχή. Ο κύριος φέτος που ξεκίνησε βλέποντας την πλάτη των Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη έχει φθάσει τα 38 ματς μετρώντας 2 γκολ και μία ασίστ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελ Αραμπί: Μπομπέρ… 24 καρατίων για Ολυμπιακό! (vids)

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, πάντως, ήταν απολαυστικός. Τόσο επιθετικά (σ.σ.: είχε 4 στα 4 σε τελικές πάσες στο τελευταίο τρίτο του αντιπάλου), αποτελώντας την πηγή του 1-0 που πέτυχε ο Ολυμπιακός, όσο και αμυντικά μια και ήταν η χείρα βοηθείας του Τσιμίκα στην εξουδετέρωση του Αντάμα Τραορέ.

Σε σημείο που ο Chief Scout της Γουλβς, Τζον Μάρσαλ να σημειώσει το όνομά του στην ατζέντα του για μελλοντική χρήση. Θα μας πείτε τέτοια ώρα, τέτοια λόγια μια και ο COVID-19 «παγώνει» κάθε σκέψη, θέληση, κίνηση, αλλά κάποια στιγμή η ζωή θα συνεχιστεί.

Και τότε η Γουλβς που φέτος «γέννησε» προσδοκίες θα βγει στην αγορά για την απόκτηση εντός παίκτη στον άξονα μια και ο Μοουτίνιο είναι 34 ετών και οι Ρούμπεν Νέβες, Ντεντόκερ αναζητούν αρωγό για να «σηκώσουν» το βάρος της διαχείρισης μια και η Γουλβς φέτος έχει δώσει πάνω από 50 ματς!

Exit mobile version