ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς τα έκανε σαλάτα και στις δηλώσεις για Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός αρκετές φορές πλήρωσε φέτος τα λάθη του Πέδρο Μαρτίνς!

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς τα έκανε σαλάτα και στις δηλώσεις για Παναθηναϊκό
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Από μία πολύ περίεργη σεζόν βγαίνει ο Ολυμπιακός, που κατάφερε ωστόσο να πάρει με διαφορά το πρωτάθλημα της Super League 1.

Σε αυτή τη χρονιά ακόμα και ο Πέδρο Μαρτίνς είχα πολλά σκαμπανεβάσματα, με αρκετά λάθη και ζητήματα στη διαχείριση που έκανε στο έμψυχο δυναμικό.

Μερικά παραδείγματα είναι φυσικά ο Ρόνι Λόπες που τον εξέθεσε με την απόδοση του και ξαφνικά ο Πορτογάλος τον έκανε Νο1 επιλογή στα εξτρέμ, έχοντας τον εκτός 15 αγώνων.

Φυσικά κανείς δεν ξεχνάει και το… φάουλ στον Κούντε, που όταν ο Ολυμπιακός ήθελε φρεσκάρισμα στο κέντρο του, δεν τον εμπιστεύτηκε και στο ματς με τον Άρη του έδειξε το λάθος του.

Επίσης δε νοείται o Μπουχαλάκης που πέρυσι έπαιξε 3.200 λεπτά εσχάτως να μην σηκώνεται ούτε για ζέσταμα! Συνάμα, η αγωνιστική θολούρα που διέπει το μυαλό του Πορτογάλου προπονητή εμφανίζεται και στις ομιλίες του.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», δε νοείται ο Γιοβάνοβιτς να λέει πως ΔΕΝ είναι happy μια και είναι στο -19 από τον Παναθηναϊκό και ο Μαρτίνς που ΔΕΝ έχει νικήσει σε κανένα από τα 4 ματς το «τριφύλλι» χθες στους διαδρόμους να ψιθυρίζει την λέξη φιέστα! Δύσκολοι καιροί…

Αθλητικές ειδήσεις

Στοίχημα: Τρομερές ευκαιρίες – Πολύ μεγάλες αποδόσεις σε Ελλάδα και Αγγλία

Η ΑΕΚ… do or die στο Χαριλάου

Παναθηναϊκός: Μόνο έτσι κρατάει τον Βιγιαφάνιες!

Exit mobile version