ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Ρώτησε και επίσημα η Φράιμπουργκ για Μασούρα!

Η Φράιμπουργκ «ενόχλησε» επίσημα για τον Γιώργο Μασούρα και ο Ολυμπιακός απάντησε το πόσο με το οποίο τον παραχωρεί!

Ολυμπιακός: Ρώτησε και επίσημα η Φράιμπουργκ για Μασούρα!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Φράιμπουργκ «ενόχλησε» επίσημα για τον Γιώργο Μασούρα και ο Ολυμπιακός απάντησε το πόσο με το οποίο τον παραχωρεί!

Ολυμπιακός: Ήταν η χρονιά του. Δίχως δεύτερη σκέψη. Ακόμη και ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε έκπληκτος από την ανθεκτικότητα του (και φέτος) στον ανταγωνισμό, το club από την αποτελεσματικότητα του: 49 ματς/15 γκολ (6 ασίστ).

Εξ ου και η ανανέωση του συμβολαίου μέσα στην χρονιά με το ανάλογο οικονομικό reward (4 κατοστάρικα μέσος όρος). Εξ ου και η απόλυτη αποδοχή από τον εκλέκτορα της Εθνικής, Τζον Φαν’ τ Σχιπ, o οποίος έχει στον μυαλό του τον Μασούρα Νο1 επιλογή στα wingers.

Λογικό και (απολύτως) επόμενο είναι το όνομά του να περάσει σε διεθνή ύδατα. Είναι ήδη 27 ετών. Ο ίδιος δεν έχει βγάλει ΠΟΤΕ τάσεις αποχώρησης, αλλά… δουλεύεται στο εξωτερικό από πολλούς!

Ο Γιώργος Μασούρας διάγει ένα καλοκαίρι που και ηλικιακά αν δεν κάνει την μεταγραφή δύσκολα θα ζήσει την εμπειρία του εξωτερικού.

Βάσει πηγών μας, έχει ήδη «σκάσει» η πρώτη ενδιαφερόμενη. Από την Γερμανία. Η Φράιμπουργκ! Ομάδα που έχει τσεκάρει σε τουλάχιστον 10 αγώνες τον 27χρονο διεθνή winger.

Ο άνθρωπος που λύνει και δένει στο γερμανικό club, ο Klemens Hartenbach μάλιστα έχει στείλει και το (πρώτο) ενημερωτικό e-mail στην Πλατεία Αλεξάνδρας αναφορικά με τις αξιώσεις του πρωταθλητή Ελλάδας: «Ξεκινάμε από τα 7 μύρια! Ευχαριστώ…», η απάντηση του Ολυμπιακού στην ερώτηση της Φράιμπουργκ.

Μία ομάδα που εδώ και 5 χρόνια αφότου επέστρεψε στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα είναι δύσκολη στο να ανοίξει το πουγκί της (σ.σ.: 10 μύρια πέρυσι για τον κεντρικό χαφ Σανταμαρία από την Ανζέ η ακριβότερη αγορά της), αλλά too much απαιτητική στο κομμάτι των πωλήσεων.

Ο τζόγος γύρω από την επόμενη μέρα του Μασούρα μόλις ξεκίνησε…

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Δεν υπολογίζεται ο Ντουρμισάι!

Πρώην του Ολυμπιακού, οπαδός του ΠΑΟΚ, πηγαίνει στην ΑΕΚ;

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος όταν τον έλυσαν οι αστυνομικοί τους ρώτησε αν είναι νεκρή

Exit mobile version