×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Σε περίοπτη θέση πάντα ο Μολέντο


    Sportime Team

Ολυμπιακός: Σε περίοπτη θέση πάντα ο Μολέντο


Ένας από τους βασικούς στόχους που είχε ο Ολυμπιακός για την άμυνα του εδώ και καιρό, ήταν ο Μολέντο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν τρεις φορές στις ισάριθμες τελευταίες μεταγραφικές περιόδους να τον αποκτήσουν, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Όπως γίνεται γνωστό στο Sportime της Πέμπτης και τη στήλη «Agent Greek», το περασμένο καλοκαίρι, έγινε η σοβαρότερη προσπάθεια, με τη ρήτρα 5 εκατ. ευρώ που υπήρχε για την επιστροφή του στην Ελλάδα, να μην μπορεί να καλυφθεί.

Το ίδιο ίσχυε και τον περασμένο Ιανουάριο. Κάτι που όμως δεν υφίσταται 1η Ιουλίου και σε συνδυασμό με τη δεδομένη πρόθεση των «ερυθρόλευκων» για αγορά έμπειρου στόπερ, διατηρεί τον Βραζιλιάνο σε περίοπτη θέση στη μεταγραφικής του λίστα.

Τη μεταγραφή του πλέον δυσκολεύουν άλλα πράγματα, αφού ο 32χρονος έχει γίνει αναντικατάστατο στέλεχος της Ιντερνασιονάλ, η οποία τον έχει «δεμένο» ως το 2021.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως οι απαιτήσεις της φτάνουν τα 5 εκατ. ευρώ. Ποσό που για ποδοσφαιριστή στην ηλικία του -ανεξαρτήτως θέσης και ποιότητας- δεν πρόκειται να δώσουν ποτέ οι «ερυθρόλευκοι».

Κοινώς, για να προχωρήσει το στόρι το καλοκαίρι, θα πρέπει να βάλει πλάτη ο ίδιος ο Μολέντο, πιέζοντας και στον Ολυμπιακό γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως δεν είναι ο πλέον αξιόπιστος.


Τελευταία Νέα