ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Σοβαρή επαφή με Μπάλντοκ!

Η πρώτη προσέγγιση που ήθελα να κάνει ο Ολυμπιακός στον Τζορτζ Μπάλντοκ έγινε και το θέμα αναμένεται να προχωρήσει κι άλλο.

Ολυμπιακός: Σοβαρή επαφή με Μπάλντοκ!
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει άμεσα δεξιό μπακ και ο Τζορτζ Μπάλντοκ φαντάζει μια εξαιρετική περίπτωση. Ήδη έγινε η πρώτη σοβαρή επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αυτές τις μέρες είναι στη χώρα μας ο Τζορτζ Μπάλντοκ, αφού πλέον είναι μέλλον στην Εθνική Ελλάδας. Χωρίς καμία αμφιβολία αν ο Ολυμπιακός μπορούσε να τελειώσει γρήγορα το συγκεκριμένο θέμα θα το είχε ήδη κάνει.

Διότι, όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek»είναι ένας ποδοσφαιριστής που κολλάει ταμάμ στα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός «καίγεται» για την απόκτηση δεξιού μπακ. Είναι η απόλυτη προτεραιότητά του.

Αν η Σέφιλντ ήταν από τις ομάδες που κέρδιζαν την άνοδό τους στην Premier League, τότε το συμβόλαιό του θα είναι απλησίαστο.

Αυτή τη στιγμή αμείβεται με το 60% του συμβολαίου που είχε στη διετία που η Σέφιλντ στη μεγάλη κατηγορία. Το μεγαλύτερο θέμα βέβαια είναι το πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ που θέλει και ο αγγλικός σύλλογος.

Το νεότερο στην υπόθεση είναι με αφορμή την παρουσία του Μπάλντοκ αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, ο Ολυμπιακός θα έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη για να τον έχει σύμμαχο να ρίξει την τιμή της απόκτησής του.

Αθλητικές ειδήσεις

Ο Μαντί Καμαρά, ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Ολυμπιακός για Μήτογλου, μόνο αν…

Βασικός παίκτης θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό!

Exit mobile version