ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός – Βαλμπουενά: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Δεν τα έχει βρει ακόμα για νέο συμβόλαιο – Χρειάζεται χρόνος

Ολυμπιακός - Βαλμπουενά: Δεν έχουν ακόμα συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο οι δύο πλευρές. Χρειάζονται χρόνο για το νέο συμβόλαιο.

Ολυμπιακός - Βαλμπουενά: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Δεν τα έχει βρει ακόμα για νέο συμβόλαιο - Χρειάζεται χρόνος
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακός – Βαλμπουενά: Δεν έχουν ακόμα συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο οι δύο πλευρές. Χρειάζονται χρόνο για το νέο συμβόλαιο.

Κανείς δεν αντιλέγει πως έχει αφήσει το impact του για την επιστροφή που έκανε ο Ολυμπιακός στην κορυφή της Ελλάδας με την περυσινή κατάκτηση του νταμπλ.

Έχουμε και λέμε: 42 ματς/9 γκολ/23 ασίστ! ΤΕΛΟΣ. Το απόλυτο σημείο αναφοράς, μαζί με τα γκολ του Ελ Αραμπί, και στην Ευρώπη. Κέρδισε επάξια το credit της ανανέωσης του συμβολαίου του στα 37 χρόνια ζωής.

Φέτος, όμως, η ιστορία είναι τελείως διαφορετική. Η non stop περυσινή χρονιά τον έχει οδηγήσει σε δύο διαφορετικούς τραυματισμούς. Οι επιδόσεις τους δεν είναι στα συνήθη στάνταρ (19 παιχνίδια/2 γκολ/5 ασίστ) και συνάμα το come back του Φορτούνη τον έχει εκτοπίσει από τις βασικές επιλογές στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος προπονητής στα 2,5 χρόνια που κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πως ΔΕΝ καταλαβαίνει από ονόματα. Μόνο που η περίπτωση του Ματιέ Βαλμπουενά είναι «ιδιαίτερη» τόσο στα μάτια του κόσμου, όσο και στη συνείδηση του club.

Ο Γάλλος, έστω και στα 37 του, είναι εγωιστής. Δεν του αρέσει να χάνει ούτε στο οικογενειακό δίτερμα. Πόσο μάλλον να κάθεται στον πάγκο ή να περιοριστεί σε δεύτερο όνομα στην μαρκίζα. Εδώ όμως είναι μπίζνες! Η (ποδοσφαιρική) λογική επικρατεί του συναισθήματος.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά εισπράττει πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ καθαρά χωρίς τα μπόνους! Ποσό πλέον δυσανάλογο της σημασίας του στο γήπεδο και μάλιστα εν μέσω κορονοϊού. Ο Ολυμπιακός είναι ένα club που γνωρίζει να τιμάει τις αξίες. Το έπραξε και με τον Τοροσίδη.  Στην περίπτωση του Γάλλου επιτελικού χαφ θέλει σεβασμό και ειλικρίνεια.

Ο Βαλμπουενά ήδη από φέτος αισθάνεται τον ανταγωνισμό. Αν ο ίδιος θέλει να σταματήσει ο Ολυμπιακός έχει ήδη πλάνο απορρόφησης. Αν θέλει να συνεχίσει α κλωτσάει την μπάλα το μέγεθος της πρότασης του Ολυμπιακού (σ.σ.: δύσκολα πάνω από 6-7 κατοστάρικα) θα «τρέξει» τις εξελίξεις. Προς το παρόν, στάση αναμονής. Εκατέρωθεν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» ο ρόλος του Ανδρούτσου!

Exit mobile version