ΠΑΡΑFOOTBALL

Παναθηναϊκός – Αλεξανδρόπουλος: Σιγή ιχθύος για το συμβόλαιο!

Μπορεί Παναθηναϊκός και Αλεξανδρόπουλος να συναντήθηκα για το συμβόλαιο εδώ και δύο εβδομάδες, ωστόσο όλα παραμένουν στάσιμα.

Παναθηναϊκός - Αλεξανδρόπουλος: Σιγή ιχθύος για το συμβόλαιο!
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μπορεί Παναθηναϊκός και Αλεξανδρόπουλος να συναντήθηκα για το συμβόλαιο εδώ και δύο εβδομάδες, ωστόσο όλα παραμένουν στάσιμα.

Πάνε δύο εβδομάδες και κάτι ψιλά από το εν λόγω meeting Παναθηναϊκός – Αλεξανδρόπουλος. Έξωθεν μαρτυρία περί καλού κλίματος και αποφυγής βραζιλιάνικης σαπουνόπερας όπως είχε γίνει με Βαγιαννίδη και Ζαγαρίτη αντίστοιχα. Και ορθώς να γίνει έτσι.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακή και η στήλη «Παρασκήνια», μόνο που ο Παναθηναϊκός είναι ήδη σε αναζήτηση προπονητή (σ.σ.: χωρίς αυτόματα να αλλάζει τόσο συνταρακτικά το status της υπόθεσης), ο τεχνικός διευθυντής δύσκολα να χάσει τις διακοπές του Πάσχα και η ομάδα παραμένει παντελώς ανασφαλής για την έξοδο στην Ευρώπη.

Οπότε η «δράση-αντίδραση» στο ραντεβού Παναθηναϊκού με τον Αλεξανδρόπουλο για την ανανέωση ή μη της συνεργασίας τους έχει ελαφρώς «σκαλώσει» στο συρτάρι.

Μέχρι νεοτέρας φυσικά. Πάντως, η μη χρησιμοποίησή του στην Τούμπα δεν έχει καμία σχέση με τον εν λόγω θέμα. Ηταν καθαρά απόφαση αγωνιστική. Ό,τι πει ο κόουτς!

Διαβάστε επίσης:

Μπεργκ: Το «αντίο» του στην Κράσνονταρ (pic + vid)

Exit mobile version