Παναθηναϊκός: Οι ατζέντηδες απειλούν

Η περίπτωση του Μολέντο, χτυπάει «καμπάνα» για τον Παναθηναϊκό

Αρκετά προβλήματα φαίνεται ότι έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, που δεν έχουν να κάνουν φυσικά με το αγωνιστικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι», αν και το περίμεναν, δεν κινήθηκαν όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να δεχτούν την προσφυγή από τη μεριά του Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ζητάει τα υπόλοιπα 85 χιλιάδες ευρώ από τα δεδουλευμένα του και με αυτό τον τρόπο διασφαλίζει ότι δεν πρόκειται να τα χάσει.

Τα χρήματα αφορούν την εφορία του και συγκεκριμένα τις τελευταίες 4 δόσεις, από τις διακανονισμένες. Αν και ο Παναθηναϊκός έχει τακτοποιήσει τις 140.000 ευρώ, από τον περασμένο Απρίλιο δεν έχει μπορέσει να ξοφλήσει το υπόλοιπο.

Αυτό μπορεί μάλιστα να δημιουργήσει και θέμα στον ίδιο τον παίκτη, αν αποφασίσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα, κάποια στιγμή.

Ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που θα έχει το «τριφύλλι» στο μέλλον, αφού δεν υπάρχει μόνο η περίπτωση του Βραζιλιάνου στόπερ.

Όπως αναφέρεται στο Sportime  της Τρίτης και στη στήλη «Agent Greek», φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές ή έστω πλευρές ποδοσφαιριστών που ακόμη ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, που… έρχονται.

Αυτό φυσικά έχει εξαιρετικό ρίσκο, ειδικά στην περίπτωση που δεν βρεθεί μία μόνιμη λύση, τόσο προς τους παίκτες αλλά και τους μάνατζερ, με τους τελευταίους να είναι σαφώς πάρα πολύ «επικίνδυνοι».