ΠΑΟΚ: Αυτός έρχεται αντί του Μπράνκο

Σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να αρχίσει το σχεδιασμό της νέας σεζόν και να ενισχυθεί στις θέσεις. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», έχει ξεκαθαρίσει ποια είναι η Νο1 επιλογή για τον διάδοχο του Μάριο Μπράνκο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – O Jogo: Βάζει «βόμβα» με Μπατάλια! (vids)...

Σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να αρχίσει το σχεδιασμό της νέας σεζόν και να ενισχυθεί στις θέσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», έχει ξεκαθαρίσει ποια είναι η Νο1 επιλογή για τον διάδοχο του Μάριο Μπράνκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – O Jogo: Βάζει «βόμβα» με Μπατάλια! (vids)

Ο ΠΑΟΚ, κοιτάζει τον Όλαφ Ρέμεπ, που διετέλεσε για μία 3ετία ο άνθρωπος των μεταγραφών στην Βόλφσμπουργκ μέχρι την αποχώρηση του το καλοκαίρι του 2018.

Ήταν εκείνη την εποχή που ο Πολ Κουτσολιάκος είχε «πάρε-δώσε» με τους «λύκους» (σ.σ. είχαν προηγηθεί τα deal των Βιεϊρίνια, Κυργιάκου και όχι μόνο), προτείνοντας τον Δημήτρη Πέλκα που ήταν στα ντουζένια του. Ο Ρέμπε, όμως, είχε διαφορετική άποψη…